Dit had prins George over de voetbal skills van Kate te zeggen

Cute.

Lees ook

Onlangs hebben prins William en Kate Middleton genoten van een reis naar Belfast. De royals hebben niet alleen genoten van chique diners, ook hadden ze plezier op het voetbalveld.

Meisjes motiveren 

Lees ook: Duitsland lyrisch over prinses Amalia 

De prins en hertogin van Cambridge speelden een partijtje voetbal in het Windsor Park Football Stadium met jonge kinderen van het Irish Football Association of Northern Ireland’s Shooting Stars programma. Het initiatief werd opgezet om meer meisjes aan te moedigen om te gaan voetballen.

Commentaar  

Ook Kate waagde een poging, hoewel ze wel toegaf dat ze zichzelf niet echt als een voetbal pro beschouwt. De Telegraph meldde dat net voordat de hertogin het veld op kwam, ze aan de kinderen vertelde dat haar zoon George graag de spot drijft met haar pogingen om te voetballen. “Mama, dit is waardeloos”, zou de kleine prins tegen haar gezegd hebben. Vervolgens gaf Kate aan dat ze eigenlijk wat tips van George had moeten oppakken.

Ook William had iets te zeggen over de voetbalkunsten van zijn vrouw. Zo zou hij heel de dag wel voetbal kunnen kijken en hij moedigde zijn vrouw dan ook aan met: “Kom op, superster!”

Bron: Marie Claire UK | Beeld: BSR

 

Laatste nieuws

Zie ook