Er is eindelijk duidelijkheid over de ruzie tussen Meghan Markle en Kate Middleton

Buckingham Palace maakt korte mette met de geruchten en geeft ons voor eens en altijd duidelijkheid.

Lees ook

Sinds de roddel naar buiten kwam dat Meghan Markle en haar schoonzus Kate Middleton elkaar niet lagen, liet de Britse pers het stel niet meer met rust. Omdat de geruchten van kwaad tot erger gingen, doet Buckingham Palace iets ongebruikelijks om de geruchten de wereld uit te helpen.

Geruchtenstroom

Lees ook: Hertogin Meghan zweert bij deze pumps

Toen bekend werd gemaakt dat Meghan Markle en prins Harry volgend jaar verhuizen uit Buckingham Palace, speculeerden de media dat dit zou komen door de ruzie tussen Meghan en Kate. De geruchten werden nog erger toen The Sun beweerde dat Meghan als een ware ‘bridezilla’ vóór haar bruiloft de leden van Kate’s team had lastiggevallen. Normaal doen de royals geen uitspraak over roddels, maar Buckingham Palace leek nu geen keus te hebben en ontkrachtte voor het eerst al de verhalen.

Antwoord

Lees ook: Vervelend nieuws voor hertogin Meghan

Het verhaal in The Sun gaf voor Buckingham Palace de doorslag om zich met de roddel te bemoeien. De tactiek: simpelweg zeggen dat het voorval nooit heeft plaatsgevonden. Ook Kate laat blijken dat er niets speelt tussen haar en Meghan. Toen haar afgelopen week werd gevraagd naar de aanstaande royal baby, liet ze weten ontzettend blij te zijn voor haar schoonzus. “Het is nu zo leuk met al de kinderen en we vinden het geweldig om een neefje of nichtje te krijgen voor George, Charlotte en Louis.”

Bron: HLN | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook