Deze schoudertas van H&M is zo chic, dat je ons kunt wijsmaken dat het een designeritem is

Perfect voor als je een Gucci-smaak hebt, maar een H&M-budget. 

Deze schoudertas van H&M is zo chic, dat je ons kunt wijsmaken dat het een designeritem is

Het vinden van de perfecte schoudertas is een zoektocht die veel fashionista’s erg serieus nemen. En een tas die de allure heeft van een designeritem, maar die je bemachtigt in een budgetvriendelijke winkel? It’s a fashion fairy tale come true.

H&M pareltje

H&M's nieuwste collectie bevat een schoudertas waar wij ons oog meteen op lieten vallen. De tas is zo chic, dat-ie op het eerste gezicht best van een designer had kunnen zijn. De tas heeft een sierlijke gouden gesp, is verkrijgbaar in twee kleuren (zwart en bruin) en is ontzettend veelzijdig.

Perfect te combineren met andere items

Wanneer we het over veelzijdigheid hebben, blijkt deze tas best wel een shape-shifter. Je kunt ‘m naar elke gelegenheid dragen. Ga je naar kantoor? De tas staat prima bij jouw officelok. Heb je een feestje? De schoudertas valt goed te combineren met een partyoutfit. Van chique slip dresses tot off the shoulder tops. De tas laat zich goed matchen met andere items.

De tas

De H&M schoudertas heeft een brede band met een sierlijke en minimale gouden sluiting en een kort schouderriempje om de tas over de schouder te kunnen dragen. De tas is gevoerd en gemaakt van 100 procent polyester waarvan 9 procent gerecycled polyester (het is een begin).

De tas is ook verkrijgbaar in zwart, maar deze bruine variant is toch wel echt onze favoriet.

De tas is momenteel nog in stock, maar we vermoeden dat het snel zal gaan met de voorraad. Helaas is het pareltje niet in de winkel verkrijgbaar. Je kunt 'm enkel op de website scoren voor €20,99.

Fashion
  • H&M
  • NL Beeld, H&M