Bizar! Vrouw draagt al zes jaar lang non-stop een waist trainer

De Kardashians zijn al jaren fan en beweren hun slanke taille dan ook aan de waist trainer te danken te hebben.

Lees ook

De Kardashians zijn al jaren fan en beweren hun slanke taille dan ook aan de waist trainer te danken te hebben. Aleira Avendano nam deze bewering wel heel serieus en droeg het korset de afgelopen zes jaar non-stopSay what?!

Levensgevaarlijk

Lees ook: Zó veel verdienen de Kardashians met één Instagram-post

“Ik ben totaal geobsedeerd door riemen en korsetten, ik slaap er zelfs mee. Ik hou van het drukkende gevoel en doe ‘m alleen af als ik mezelf ga wassen”, vertelt de 25-jarige uit Venezuela.

Ondanks dat ze meerdere keren door verschillende doktoren gewaarschuwd is, negeert ze deze volkomen en blijft ze de waist trainer trouw dragen. “Ze moet echt stoppen voordat het te laat is”, aldus Dr. Andrés Ruiz.

Plastische chirurgie

Hoewel de Venezolaanse dus niet zonder de band om haar ultraslanke taille van 50,8 centimeter kan, blijkt Aleira wel een handje te zijn geholpen door een portie plastische chirurgie. Zo geeft ze eerlijk toe een liposuctie-sessie te zijn ondergaan, maar houdt ze zich ook aan een strik dieet en workoutschema. 

Het ziet ernaar uit dat Aleira van plan is om te stoppen, al hoopt haar familie toch dat ze het doktersadvies ten harte neemt… 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door (@aleiraoficial_sexy) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door (@aleiraoficial_sexy) op

Bron: Grazia l Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook