Mary Kay Letourneau en Vili Fualaau: het meest controversiële stel is weer bij elkaar

Tientallen jaren heeft het stel ons geshockeerd en nu zijn ze terug.

Ze zijn misschien wel het meest controversiële stel van de laatste jaren en nu zijn ze terug in de media: Mary Kay Letourneau en haar voormalige student-echtgenoot Vili Fualaau zijn weer bij elkaar en laten weten hoe het nu met ze gaat.

Lerares met twaalfjarige student 

Lees ook: In vertrouwen: ‘Ik houd niet van hem, alleen van zijn creditcard’

Toen Letourneau 34 was, had ze een seksuele relatie met de twaalfjarige Fualaau. Nu, 23 jaar, twee kinderen en een echtscheiding verder, laat het stel weten dat ze het er nog een keer op willen wagen. Een bron dichtbij het stel laat weten dat ze gelukkiger dan ooit zijn. “Natuurlijk zijn er nog steeds problemen, maar ze lijken gelukkig samen.”

Geheime relatie

Lees ook: In vertrouwen: ‘Mijn zusje is een zwerver’

Het paar ontmoette elkaar voor het eerst toen Fualaau in de klas van Letourneau in Seattle terecht kwam. Pas vier jaar later begon de affaire. Destijds was Letourneau getrouwd met een andere man en had vier kinderen. Tegen de tijd dat Fualaau 13 was, was de lerares zwanger van zijn baby. Ze wist de zwangerschap geheim te houden tot het volgende jaar. Hun geheim werd ontdekt door haar toenmalige man, die een liefdesbrief vond van de tiener.

Gearresteerd 

In 1997 werd Letourneau gearresteerd voor kinderverkrachting. Ze beviel van Fualaau’s eerste dochter vóór ze gearresteerd werd en in de cel beviel ze van hun tweede kind. Fualaau moest de twee dochters in zijn eentje opvoeden en verliet de middelbare school. “Niemand kon me echt helpen met de opvoeding. Mijn vrienden konden me ook niet helpen omdat ze geen idee hadden hoe het was om een ouder te zijn. We waren allemaal pas 14, 15 jaar”, vertelt hij. 

Gelukkig gezin

In 2004 werd Letourneau vrijgelaten en trouwde een jaar later met Fualaau. De dochters zitten inmiddels zelf op de middelbare school. De kinderen weten van het schandaal, maar hebben het een plekje kunnen geven. Het stel lijkt gelukkig en post veel foto’s van hun gezin op Facebook. De vier kinderen die Letourneau met haar vorige man heeft, zien ze regelmatig. Fualaau geeft wel toe dat hij het soms ongemakkelijk vind, aangezien hij maar twee jaar ouder is dan Letourneau’s oudste kind.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Nikki J Writes (@nikkijwrites) op

Bron: Daily Mail | Beeld: Getty Images, Instagram

Laatste nieuws