C&A lanceert trouwjurkencollectie en zo zien ze er uit

C&A lanceert deze prachtige bruidsjurken voor ’n prikkie

Lees ook

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje? Dan heb je geluk. Vorige week maakte kledingmerk C&A bekend dat ze een bruidsjurkencollectie lanceren en dit zijn de vier jurken waar het om gaat.

Eerder succes

Lees ook: Warme outfits om in de winter naar je werk te dragen

C&A is niet de eerste betaalbare winkelketen die met het idee komt. In 2016 lanceerde Zeeman een trouwjurk die minder dan €30 kostte. Binnen een paar minuten waren alle exemplaren uitverkocht. Na dit succes brachten H&M en & Other Stories ook een aantal goedkope trouwjurken uit en nu is C&A aan de beurt.

De trouwjurken

Lees ook: Givenchy komt met eerste plussize couture jurk ooit

Vorige week kondigde C&A de collectie aan in Lissabon. Het gaat om vier traditioneel witte jurken, afgewerkt met kant, tule en borduursels. Twee jurken zijn klassiek en komen tot de grond, één heeft een kokermodel en één heeft een a-lijnrok. Begin april zullen de jurken verkrijgbaar zijn voor een vriendelijk prijsje van €29,99 tot €179,90.

Toekomstplannen

C&A kan het nog niet met zekerheid zeggen, maar ze zijn optimistisch over een eventuele uitgebreidere trouwcollectie. “We moeten kijken wat de reactie van de consument is. Maar we zijn optimistisch, vooral met alle positieve reacties die we in de media hebben gekregen tot nu toe”, zegt Sabrina Shairzay, Head of Trend van C&A tegen Fashion United.

Zie hier de trouwjurken van C&A. 

Bron: Fashion United | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook