Bevestigd: dít iconische Victoria’s Secret-model loopt dit jaar weer mee in de show

"Ik heb twee jaar gemist door mijn zwangerschap en ik kan niet wachten om het podium weer te betreden."

Lees ook

Over ongeveer één maand vindt het allergrootste jaarlijkse lingeriespektakel, de Victoria’s Secret Fashion Show, weer plaats. De Angels zullen dit jaar voor het eerst in drie jaar tijd weer neerstrijken in New York City en de modellen werken zich ondertussen in het zweet om in de spectaculaire niemendalletjes over de catwalk te paraderen.

Comeback

Lees ook: Victoria’s Secret Angel Candice Swanepoel reageert ijzersterk op commentaar post baby body

Ruim 30 knappe koppen hebben inmiddels op social media bevestigd dat ze dit jaar in de show lopen. Bekende gezichten als Sui He, Shanina Shaik, Zuri Tibby en Devon Windsor zullen terugkeren op de runway. De 21-jarige Kelsey Merritt haalde de krantenkoppen, omdat ze het eerste Filipijnse model ooit is dat in de show zal meelopen. Wie ook weer terug zal keren, is Behati Prinsloo (30) die twee jaar uit de running is geweest, omdat ze haar dochters Dusty Rose (2 jaar) en Gio Grace (7 maanden) in de tussentijd heeft verwelkomd.

Zwangerschap

Lees ook: ‘Het einde van Victoria’s Secret is nabij’ 

Het Namibische model schoof gisteravond aan in Watch What Happens Live en op de vraag of ze ooit weer terug zou keren op de catwalk antwoordde ze volmondig ‘ja’ en liet ze weten dat ze dit jaar weer van de partij is. “Ik kom dit jaar terug. Ik heb twee jaar gemist door mijn zwangerschap en ik kan niet wachten om het podium weer te betreden.”

Deze bekende ontwerper zal overigens een capsulecollectie onthullen tijdens de show. Daar lees je hier alles over.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) op

Bron: WWHL | Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook