Deze nieuwe nagellak-trends zorgen voor paniek

Perfect gelakte nagels gaan er volgens deze designers niet meer mee door.

Lees ook

Ontwerpers van verschillende shows tijdens de Fashion Weeks proberen de schoonheidsnorm te verbreken. We zien nu al steeds meer diversiteit in de modellenselectie en dit is een grote stap in de goede richting. De Spring/Summer 2019 shows staan nu ook helemaal in het teken van individualiteit onder ontwerpers. Onder andere designers Nicholas Kirkwood en Thornton Bregazzi deelden hun nieuwe kijk op nagellakmode. Zie hier de drie meest opvallende trends.

Afgebladderde lak

Lees ook: Dit is dé jas waar we deze lente niet aan gaan ontkomen

De meest spraakmakende trend die we niet aan hadden zien komen, is afgebladderde nagellak. Bij de shows tijdens Milan Fashion Week werd de nagellak deppend bij de modellen aangebracht of zelfs expres beschadigd. Als je deze trend zelf wil uitproberen, doe er dan een laagje transparante lak overheen. Zo heb je de populaire onverzorgde nagellook, maar heeft het een mooie glans en ziet het er toch uit als één geheel.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Preen By Thornton Bregazzi (@preenbythorntonbregazzi) op

Slijm groen

Fluorescerend groen is een kleur die we al vaak voorbij hebben zien komen. Deze trend hebben we gezien bij Kim Kardashian, die een neon-groene pruik op kreeg van haarstylist Chris Appleton. Ook Blake Lively maakte een statement met haar neon-groene pant suits. Bij The Blonds x Disney SS19 show tijdens Milan Fashion week, zagen we de populaire kleur nu ook terugkomen op de nagels van de modellen.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Shannah Pryatel (@shannahpryatel) op

Grafische ontwerpen

Dit is een trend waar we de voorgaande jaren al kennis mee hebben gemaakt en die we dit jaar terugzagen bij shows van merken als Libertine tijdens New York Fashion Week. Dit jaar waren de grafische nagelontwerpen nóg aparter en mooier. Na het harde werk van getalenteerde nailartists, zagen we prachtige designs met 3D-effecten, felle kleuren en veel printjes.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kris (@therealkriskiss) op

Beeld: Getty/Instagram

Laatste nieuws

Zie ook