Shonda Rhimes komt met acht nieuwe Netflix series die je niet mag missen

Zeg maar dag tegen de buitenwereld

De binge-watch sessies zullen deze herfst flink toeslaan. Dus zeg maar alvast gedag tegen je vrienden en familie.

Nieuwe series

Treur jij ook nog steeds over het eind van Scandal Of ben je nog naar clues aan het zoeken die je over het hoofd hebt gezien in het laatste seizoen van How To Get Away With Murder? Shonda Rhimes is hier om jouw pijn weg te nemen.

Rhimes was jarenlang werkzaam voor ABC. Nu is ze inmiddels door Netflix binnengehaald en sindsdien heeft ze overuren gedraaid. Ze lanceert maar liefst acht nieuwe series. De concepten variëren van historische romantiek, naar de drama in New York’s socialite scene. Hierdoor zit er voor iedereen wel wat bij.

Lees ook: Michiel Huisman schittert binnenkort in Netflix-serie

Hot chocolate Nutcracker

De eerste titel waar hard aan gewerkt wordt is een documentaire over danser en choreograaf Debbie Allen. Het geeft ons een kijkje achter de schermen bij haar uitvoering van The Nutcracker.

The Residence: Inside the Private World

De volgende op het lijstje is een verfilming van Kate Anderson Brower’s non-fictieboek. Het verhaal geeft een realistische kijk over hoe het eraan toegaat in het Witte Huis.

Sunshine Scouts

Deze serie is het best te omschrijven als een duistere komedie. Door Shonda wordt de serie benoemd als duister, komisch, ironisch en met veel twisten. Het verhaal gaat over tieners die tijdens een slaapkamp een apocalyptische ramp meemaken.

Reset: My Fight For Inclusion and Lasting Change

Deze productie is ontstaan naar aanleiding van een boek en wordt het leven en de carrière van Ellen Pao belicht. Het gaat over de aanklacht naar haar voormalig werkgever die leidde tot een intens mediaonderzoek.

Pico & Sepulveda

Pico & Sepulveda speelt zich af in 1840, toen Californië nog deel was van Mexico. De serie laat zien dat Amerikaanse troepen er alles aan doen om dit sprookjesachtige land te claimen.

The Warmth of Other Suns

Dit verhaal komt ook  uit een boek. De film gaat over de lange migratie van Afro-Amerikanen die op de vlucht zijn van Jim Crow South. De Afro-Amerikanen hopen op een beter leven in het noorden en het westen.

Untitled Bridgerton Project

Dit project heeft nog geen naam. Wel is het al duidelijk dat het gebaseerd is op één van de best verkopende boeken van Julia Quinn gaat. Je krijgt een kijkje in de romantische, rijke, seksuele, pijnlijke, grappige en soms leerzame levens van de high society in Londen.

Untitled Shonda Rhimes Project

Dit, nog naamloze, project is gebaseerd op een New York Magazine artikel genaamd ‘How Anna Delvey Tricked New York’s Party People’. Manhattan maakt een nieuwe vriend. Maar is zij waar Amerikanen van dromen, of is het allemaal nep?

Bron: Marie Claire UK  | Foto: Getty

Laatste nieuws