Demi Lovato terug bij af: ‘Ik smokkelde cocaïne vliegtuigen in’

Afgelopen maart vierde ze nog dat ze zes jaar nuchter was.

Lees ook

Demi Lovato (25) vecht al jaren tegen verslavingen, psychische problemen en eetstoornissen en praat hier open over. In 2011 ging ze naar rehab, waar ze werd behandeld voor bipolaire stoornissen, boulimia, zelfbeschadiging en verslavingen. Afgelopen maart vierde de zangeres dat ze zes jaar nuchter was. Helaas is Demi nu terug bij af, zo onthult ze in haar nieuwe lied ‘Sober‘.

Niet meer nuchter

In haar nieuwe track zingt ze het volgende: “Mama, het spijt me. Ik ben niet meer nuchter. Papa, sorry voor alle drank op de vloer. Aan al diegenen die me nooit verlaten hebben, we hebben dit al meegemaakt. Ik ben niet meer nuchter.” Afgelopen april werd Demi gespot met een glas alcohol, maar volgens de zangeres ging het toen om Red Bull.

Drugs

In de documentaire ‘Simply Complicated‘ over Demi’s leven onthulde ze eerder dat ze, terwijl ze in 2012 een nuchtere levensstijl promootte, nog steeds drugs gebruikte. “Ik was er nog niet klaar voor om nuchter te zijn. Ik smokkelde cocaïne vliegtuigen in en gebruikte het stiekem in badkamers.” Hopelijk krijgt Demi de hulp die ze zeker verdient. 

Lees ook: Demi Lovato krijgt veel kritiek om man-onvriendelijke grap

Bron: People, HLN l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook