Kim Kardashian vs Kate Moss: wie droeg de naked dress beter?

Who wore it best?

Lees ook

Je kunt er op het moment niet omheen; de naked dress is hot. Rihanna deed het op het CFDA in 2014, Jennifer Lopez tijdens het MET Gala in 2015 en ook Kendall Jenner bleef niet achter tijdens het Cannes filmfestival, afgelopen maand. Maar Kate did it first.

Iconisch

Eén van Kate Moss’ meest iconische modemomenten? Decennia geleden, in 1993, toen ze met haar sidekick Naomi Campbell op de gevoelige plaat werd vastgelegd tijdens een Elite Model Management soirée in Londen. La Moss droeg enkel een volledig see through slipdress en een zwarte slip. Deze look ging, niet geheel onverwacht, de boeken in als Kate’s meest memorable modemoment ooit.

“Het was de eerste keer dat ik echt werd gefotografeerd. Ik snapte niet waarom iedereen zo dolenthousiast was; in Corinne’s flat was mijn jurk namelijk niet doorschijnend. Pas toen ik met flits werd gefotografeerd scheen het door”, vertelde ze onlangs nog aan Vogue UK.

Who wore it best

Afgelopen weekend deed Kim Kardashian een ode aan het iconische moment. De 37-jarige is er niet vies van om te laten zien wat ze in huis heeft. Dus nu ook geen uitzondering. De realityster werd gespot in een transparante zilveren jurk, waar ze een crèmekleurige slip onder droeg.

Om zich toch nog weren tegen de kou, hulde ze zich in een oversized blazer en aan haar voeten droeg ze een paar pvc Yeezy hakken. Hoewel haar jurk een hogere halslijn heeft, een stuk korter is en een meer shiny afwerking lijkt te hebben dan de jurk van Moss, lijken de twee looks onmiskenbaar op elkaar. Maar who wore it best?

Kate Moss – 1993

 

Kate Moss @ The Elite Models Look Of The Year Party 1993

Een bericht gedeeld door Kate Moss (@__katemoss) op  

Kim Kardashian – 2018

Bron: Elite Daily | Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook