3 zomertrends waaraan jij straks je belastingteruggave wil spenderen

Hebben!

Lees ook

Er zijn zoveel trends die ons aandacht trekken dit seizoen, we worden er een (klein) beetje hebberig. Van alles regenboogkleur en prachtige pasteltinten tot cowboylaarzen en ‘dad sneakers’. Kortom; keuzes, keuzes, keuzes. Het beperken tot drie zomertrends was dan ook een opgave op zich. Stuk voor stuk zijn deze items statement pieces, die jouw outfit in een klap een edgy maken. Een aangezien we toch bijna onze belastingcentjes terugkrijgen, hoeven deze items ook niet meer te blijven liggen in dat virtuele boodschappenmandje! 

Kralentassen
Misschien komt deze trend je wel bekend voor, want kralentassen waren in de jaren-90 ook al een mega rage. De een beetje kinderlijke kralentassen waren ook al cool in de jaren-50 en 60, dus technisch gezien is dit de derde opleving. Als je een beetje handig bent, kan je er met goed touw en kralen zelf een in elkaar knutselen. Maar je kan ze ook gewoon aanschaffen bij een van de vele high-street merken die de tassen al aan hun collectie hebben toegevoegd. Een kleurrijke kralentas is de perfecte aanvulling op je lente garderobe en geeft je ongetwijfeld een nostalgisch gevoel.

 

Een bericht gedeeld door Susan (@susan_alexandra) op

 

Een bericht gedeeld door Shrimps (@shrimps) op

 

Pof mouwtje
De over-the-top silhouetten uit de jaren 80, zien we op verschillende manieren weer terugkomen. Vooral de pof mouwtjes waren volop te bewonderen op de catwalk bij o.a. Stella McCartney, Off-White en Rodarte. En daar zijn wij maar al te blij om. Een subtiele of juist extreme gepofte mouw combineer je het best met een getailleerde rok of pantalon. 

 

Doorzichtige accessoires
Wie had gedacht dat plastic sieraden een veel gespotte modetrend zou worden op de high fashion catwalks? We love fashion, maar echt. O.a Chanel en Altuzarra startte deze doorzichtige accessoires trend. Van plastic oorbellen tot armbanden, schoenen en tassen. Wij zijn helemaal voor.

 

Een bericht gedeeld door ange_acc (@ange_acc_) op

Lees ook: Marie Claire-redactie heeft een waanzinnige fashion wishlist

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook