Het Pinterest 2018 bruiloft verslag is binnen en dit zijn de resultaten

Aanstaande-bruiden opgelet! Het ‘Pinterest 2018 Wedding Report’ staat klaar, wat jou gaat helpen om belangrijke keuzes te maken.

Lees ook

Aanstaande-bruiden opgelet! Het ‘Pinterest 2018 Wedding Report’ staat klaar, wat jou gaat helpen om belangrijke keuzes te maken. Je partner stelde de vraag, jij zei ‘ja!’ en opeens moet je voor jouw gevoel 1.749.625 beslissingen maken wat betreft jouw, sorry, jullie bruiloft. Deze resultaten van het verslag zullen jou hopelijk helpen. Pinterest heeft bijgehouden wat bruiden ‘pinnen’, oftewel leuk vinden. Volgens hen gaan bruiden back to basics met natuurlijke make-up en locaties en zijn ze meer gefocust op herinneringen maken met dierbaren. Verder boeken veel bruiden een ‘pretzel bar’ en luchtballonnen.

Marie Claire vat de trends samen:

1/ Taarten
Van drielaagse creaties versierd met vijgen tot rustieke witte roomboter taarten. De drie populairste taart categorieën zijn vijgen (stijging van 575%), metalen decoraties (stijging van 476%) en ‘minimal white’ (stijging van 235%).

2/ Eten
Veel bruiden denken erover om pretzels te serveren (omhoog met 343%) en anderen zoeken naar manieren om pizza en midnight-snacks classy op te dienen (stijging van 120%). Het eten van vegan food is helemaal hot: bij de zoekopdrachten is dit met 186% gestegen. Voor wat ga jij, healthy of van alles wat?

3/ Bloemen
Bezorgd dat je gasten je bloemen jatten? Potplanten zijn met 782% in de zoekmachine gestegen. Verder zijn hangende planten populair (stijging van 346%). Wil jij het minimalistisch houden? Dan ben jij niet de enige. Veel bruiden zoeken ook naar leuke manieren hoe één bloem in een vaas kan staan (stijging van 121%).

4/ Styling
Do-It-Yourself  confetti is trending, met een stijging van 432% zoekacties. Verder zijn de zoektermen ‘buiten trouwen’ (stijging van 230%) en ‘natuurlijke altaars’ (stijging van 259%) populair.

5/ Originele binnenkomst
Als we Pinterest moeten geloven arriveren de meeste bruiden in een hete luchtballon. Veel bruiden zoeken naar ‘one of a kind arrivals’, wat in de meeste gevallen een hete luchtballon, boot of scooter betekent. 

Good luck en vergeet vooral niet te genieten van de dag zelf, heel belangrijk!

Lees ook: Serena Williams maakt opvallende schoenkeuze tijdens magische bruiloft

Bron: Marie Claire AUS l Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook