Tommy Hilfiger en Gigi Hadid’s nieuwe collectie ziet er geweldig uit

Dit is Gigi's allerlaatste collectie met de designer. Welk item wil jij scoren?

Lees ook

Designer Tommy Hilfiger is dol op Gigi Hadid en dit laat hij zeker weten merken: hij showde gisteren inmiddels zijn vierde collectie met het Amerikaanse model. Tijdens Milaan Fashion Week liepen zus Bella en broertje Anwar Hadid ook mee tijdens de highly anticipated show. Andere bekende gezichten waren Hailey Baldwin en Winnie Harlow. 

De show
Hoe de show eruit zag? De modellen liepen fierce op een racebaan-catwalk met powerful anthems als ‘Stronger’ van Kanye West en ‘Run the World (Girls)’ van Beyoncé. Naast de catwalk stonden raceauto’s, coureurs en lagen er overal autobanden. Kortom: de vibe van een autocircuit was aanwezig. De modellen zouden geweldige grid girls zijn, nu dat Formule 1 de pitspoezen in de ban doet. Aan het eind van de show maakte the man himself samen met Gigi een rondje op de catwalk.

De L/Z collectie
De Amerikaanse ontwerper houdt van motorsport en de jet-set levensstijl, wat zeker te merken is in de collectie. Snelheidslogo’s en race-streepprint vormen een rode draad in de TommyxGigi-collectie. De collectie heeft vooral een rood/wit/blauw pallet en oogt erg sportief. Welk item wil jij gaan scoren? De collectie is vanaf nu te koop.

Joan Smalls

 

Hailey Baldwin

 

Winnie Harlow

 

Bella Hadid

Bekijk de hele show:

Lees ook: Deze modemerken spreek je dus al die tijd verkeerd uit

Beeld: ANP 

Laatste nieuws

Zie ook