Voor dit luxueuze resort trek je graag naar Corfu

Met wie ga jij?

Lees ook

Het land van de romigste tzaziki, de pure olijfolie, heldere zee en woeste mannen met blauwe kijkers en donkere haren. Heb je nog een excuus nodig om naar Griekenland te trekken? Zie hier; op 3 mei 2018 opende ’s werelds beste luxe all inclusive hotelmerk Ikos een derde resort in Corfu. ‘Don’t delay, visit today’. Een motto dat nog lekker klinkt ook. 

Heb je graag de vrijheid en een waanzinnig keuzeaanbod van een all inclusive hotel maar wil je niet inboeten op luxe? Een vakantie bij het Griekse Ikos Resorts gaat over een Infinite Lifestyle namelijk. En in dit nieuwe vijfsterren hotel is dat niet anders. 

Dine-Out
Hier volgt alvast een kleine greep uit het aanbod dat je kan verwachten in het gloednieuwe hotel. Gastronomie ten top want de menu’s worden bereidt door Michelin-sterrenchefs en je dorst lessen kan door 300 lokale en internationale wijnen te proeven, geselecteerd door de Ikos-sommelier. Er is ook de mogelijkheid om de lokale Griekse keuken van Corfu te proeven met de Dine-Out-optie in samenwerking met het hotel. En elk pondje gaat door het mondje dus dan klinkt een uitgebreid sportaanbod opeens wel heel aantrekkelijk. Van suppen en Pilates tot beach badminton en mountainbiken, bewegen zul je. 

Luxueus genieten
De spa en fitness centra bieden op-en-top luxe, met: privé behandelingskamers waaronder suites voor koppels; verwarmde overdekte en buitenzwembaden met jacuzzi; een thermale suite met stoombad en sauna; een kapsalon en een beauty corner met nagelstudio en luxueuze producten van Anne Semonin. Lekker niets doen dus.

Duurzaam denken
Net als de andere twee resorts is ook Dassia stellig geëngageerd voor duurzaamheid en aandacht voor de lokale gemeenschap. Zo eet je enkel lokaal geproduceerde menu’s en leren kinderen in de resorts hoe ze kunnen zorgen voor het milieu naast het meedoen aan een schattenjacht, dansen in de minidisco en koekjes bakken. 

En locatie on point want het nieuwe, elegante Ikos-hotel ligt in de schitterende Dassia-baai van de Ionische zee, op 15 minuten verwijderd van het historische centrum van Corfu-Stad en 20 minuten van de internationale luchthaven.

Wij geven je alvast een digitale rondleiding om je warm te maken:

 

Dassia Beach

 

De Deluxe Bungalow Suite

 

De badkamer van de Deluxe Suite 

 

Het privé zwembad van de Deluxe Villa 

 

Ikos Dassia Resort

 

Het Ouzo Restaurant

 

Het publieke zwembad van Ikos Dassia

 

De Deluxe Bungalow Suite

 

Ikos Dassia kan worden gereserveerd voor een verblijf vanaf 3 mei 2018. Prijzen vanaf € 230 per nacht voor twee personen in een tweepersoonskamer in all inclusive. Klik hier voor meer informatie.

Beeld: Ikos Resorts

Laatste nieuws

Zie ook