De winnaar van de onvergetelijke droomreis naar Curaçao is bekend!

De winnaar is bekend!

Lees ook

Geen travel issue zonder droomreis natuurlijk. Wat dacht je van een weekje Curaçao?! Marie Claire mag een trip voor twee personen weggeven. En de winnaar is bekend, scroll snel naar beneden. Misschien ben jij wel dé lucky one!

Jij maakte kans op een vliegreis voor twee personen en zeven nachten in het prachtige Santa Barbara Beach & Golf Resort. Een bestemming op zich, dankzij de perfecte ligging direct aan het strand. Voor fijnproevers zijn er diverse restaurants en sportievelingen kunnen zich uitleven op de tennisbanen, de golfbaan of bij de duikschool. 

Het prachtige vijfsterrenhotel is gebouwd op de voormalige plantage Santa Barbara. Het door cactussen omgeven hotel heeft daarbij de oude elementen van de plantage behouden waardoor het resort een authentieke charme uitstraalt. Loop je hotelkamer uit en geniet van een panoramisch uitzicht over zee of huur een auto en ontdek de allerbeste snorkelspots.

Waarom je moest deelnemen?
– baden in luxe
– relaxen aan het privéstrand
– fine-dining in de restaurants
– op een exclusieve manier Curaçao ontdekken
– onvergetelijke momenten met je vriend, vriendin of familie

De reis bestaat uit: 2 retourtickets naar Curaçao vanaf Amsterdam en 7 overnachtingen voor 2 personen in een tweepersoonskamer in Santa Barbara Beach & Golf Resort op Curaçao.

De winnaar van de grote Curaçao-winactie is Tessey Geurds uit Rotterdam. Proficiat! De winnaar wordt ook persoonlijk gecontacteerd.

Prijs is op basis van beschikbaarheid van tickets en accommodatie en is niet te boeken in het hoogseizoen (Nederlandse schoolvakanties). De winnaar kan tot uiterlijk twee maanden na bekendmaking aanspraak maken op de uitreiking van de prijs. Na deze periode vervalt de aanspraak op de prijs automatisch. De reis zal binnen zes maanden na uitreiking van de prijs moeten plaatsvinden. De winnaar moet minstens 18 jaar zijn en in het bezit zijn van een geldig reisdocument. Reisverzekering en persoonlijke uitgaven worden niet door CTB bekostigd.

Laatste nieuws

Zie ook