Facebook verkozen tot beste werkplek van 2018

Een kijkje in het droomkantoor!

Lees ook

Facebook blijkt zijn werknemers ten volle te verwennen en werd voor de derde keer uitgeroepen tot de beste werkplek. Wat heeft Facebook precies in zijn sprookjesachtige kantoren waardoor werknemers zo tevreden zijn? Een kijkje in het Facebook-kantoor in Californië is genoeg om erachter te komen.

Google
Om de bedrijven met de meest tevreden werknemers te vinden, heeft de beoordelingssite Glassdoor de enorme database met bedrijfsbeoordelingen van huidige en voormalige werknemers gescand. Met een bedrijfsbeoordeling van 4,6 uit 5 staat Facebook nu voor de derde keer op rij op nummer één op de jaarlijkse ranglijst van Glassdoor. Op de tweede plek eindigde Bain & Company. Google was goed voor een vijfde plek.    

Reviews
Facebook staat bovenaan de lijst om een aantal redenen: de goede salarissen, de carrièremogelijkheden en de fantastische werksfeer. Dat sommige werknemers elke dag staan te springen om naar kantoor te gaan, blijkt wel uit een aantal van de reviews. Een datawetenschapper van Facebook schrijft op Glassdoor: “Elke ochtend als ik binnenkom, voel ik me de gelukkigste man op aarde. Ik ben zo dankbaar voor deze baan”. Zie hieronder de beelden van het droomkantoor dat is gevestigd in Menlo Park, Californië. 

 

Een bericht gedeeld door ∞ (@endlessexplorers) op

 

Een bericht gedeeld door Adam (@batssssssss) op

Lees ook: Zo wordt je maandag in no time geweldig 

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook