Moeder NikkieTutorials geeft update over dochter na overval

De moeder van de YouTube-ster laat op Instagram van zich horen.

NikkieTutorials

Afgelopen zaterdag werd het huis van YouTube-ster Nikkie de Jager overvallen. De beautygoeroe deelde op Instagram dat zij en haar verloofde Dylan op het moment van de overval in huis waren en door de overvallers onder schot werden gehouden. Saskia Spee, de moeder van Nikkie, heeft op Instagram gereageerd op de heftige situatie.

Update

Saskia vertelt dat Nikkie en haar verloofde Dylan fysiek in orde zijn. "Maar mentaal zeker niet", laat de moeder van Nikkie weten. "We hebben gisteren al professionele hulp gehad, en dat was fijn! We zijn zoveel mogelijk bij ze en proberen ze waar dan ook te ondersteunen bij wat er allemaal geregeld moet worden."

Verder laat Saskia weten erg trots te zijn op Nikkie en Dylan. Volgens de moeder van Nikkie gaat het tweetal ontzettend goed met deze bizarre situatie om. "Het komt goed maar kost heel veel tijd.... Iedereen superbedankt voor alle lieve berichtjes en medeleven, dat is heel fijn!!!", laat Saskia weten.

Overval

Toen het nieuws van de woningoverval naar buiten kwam, was het al gauw duidelijk dat het om het huis van Nikkie ging. Er zouden mogelijk drie daders met een vuurwapen het huis binnengevallen zijn.

Later op de dag maakte Nikkie via Instagram bekend dat zij en haar verloofde Dylan op het moment van de overval in huis waren en onder schot werden gehouden. "Een van mijn grootste nachtmerries werd werkelijkheid toen we in ons eigen huis onder schot werden gehouden tijdens een overval", liet ze weten in haar post.

"Dylan en ik zijn aangevallen, maar fysiek in orde. Mentaal is dat een ander verhaal. Ik schrijf dit om te laten weten dat we veilig en 'oké' zijn."

Website

Gisteren is er nieuw detail bekendgemaakt over de mogelijke daders van de woningoverval. De kans is namelijk groot dat de drie overvallers wisten waar de beautygoeroe woont.

Via een bepaalde website zou het namelijk mogelijk zijn om te achterhalen waar BN'ers precies wonen. Met een luchtfoto stond het huis op de site. Wie de daders zijn en waar ze zich op dit moment bevinden, is nog niet bekend. Nikkie liet in haar Instagram-post weten voorlopig rust en tijd voor haar zelf te nemen.

Celebrity
  • Grazia
  • BSR, Instagram