Marie Claire tipt: Dit zijn de highlights van Dutch Design Week

Lees, noteer en ga!

Lees ook

Alle modeliefhebbers verzamelen, de Dutch Design Week is weer in volle gang. Alleen dit weekend heb je nog de kans om het modeparadijs in Eindhoven te bezoeken. Tijdens het grootste designer evenement van Europa, presenteren 2500 ontwerpers hun precious design werk en kan je de tofste workshops volgen. De redactie van Marie Claire verzamelden de hoogtepunten voor dit weekend. Lees, noteer en ga!

1/ No Waste – fashion workshop
Dit weekend kan je in MLY de toffe “No Waste Workshop” volgen. Tijdens de workshop die ongeveer twee uur duurt, doe je inspiratie op om je eigen fashion design te ontwikkelen. Vervolgens wordt dit ontwerp ook echt geproduceerd in oplage 1. Dit is een buitenkansje dus geef je snel hier op. 

Waar: MLY Store, Torenallee 40-10, Strijp-S, Eindhoven
Wanneer: dagelijks 10.30-13.00 uur

2/ Contemplating Spaces
Ben je eraan toe om jezelf even in een totaal andere wereld te begeven. Move your ass naar The Student Hotel Eindhoven. Vermaak je uren in de verschillende ervaringsruimtes waar geur, geluid en design perfect met elkaar samensmelten. Lees hier meer over het doel van de expositie en alles over de installatie.

Waar: The Student Hotel, Stationsweg 1, Eindhoven
Wanneer: tot 29 oktober

3/ The big Improvisation Stop Motion Animation Show
Tijdens deze show van animator Niels Hoebers maak je samen met hem een stop-motion film. Tijdens het animeren kunnen de bezoekers hem van inhoud voorzien, met ruime keuze uit het studio archief. Lees hier alles over The big show

Waar: Sectie-C Hall 08, Daalakkersweg 8-40, Eindhoven
Wanneer: tot 29 oktober

4/ Room on the Roof
Wat dit project juist is? Room on the Roof is een ruimte bovenop de Bijenkorf die een 360 graden uitkijk biedt over de stad Amsterdam en waar lokale en internationale kunstenaars, ook wel artists in residence genoemd, nieuw werk maken geïnspireerd op de locatie. Een overzicht van al hun werken is dit weekend te bewonderen in de Bijenkorf Eindhoven. Meer info vind je hier.

Waar: de Bijenkorf, Piazza 1, Eindhoven
Wanneer: tot 29 oktober

Lees ook: De Amsterdamse conceptstore x Bank heeft nu ook een onlineshop 

Bron: Dutch Design Week | Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook