Nederlandse Renée Immink behaalt top 10 van Elite Model Look World Finale

Hoe ziet de toekomt van Renée eruit?

Lees ook

Het team achter grootste modellenwedstrijd ter wereld Elite Model Look heeft maar één doel voor ogen; het vinden van het nieuwe gezicht van Elite. Na heel wat voorrondes werden tijdens de Nationale finale in Amsterdam uit 20 finalisten, tien meiden en tien jongens de winnaars gekozen die Nederland mochten vertegenwoordigen tijdens de 34ste editie van de Elite Wereld Finale afgelopen woensdag in Milaan.

De Nederlandse finale werd gewonnen door Renée Immink (14) en Thomas van Gils (15). En díe eerste behaalde de top 10 in de Elite Model Look World Final. De rest is geschiedenis, want een mooie toekomst is voor Immink gegarandeerd. Zij werd namelijk uit 63 finalisten gekozen en mag zich nu tot de Elite Model Managament-familie rekenen.

Backstage
Hoe het eraan toeging op de Nationale Finale in Amsterdam? Veel, heel veel mooi volk verzamelde zich op zaterdag 14 oktober in de Beurs van Berlage. Terwijl Lieke van Lexmond zich voorbereidde voor haar presentatie, werden de jonge modellen klaargestoomd achter de schermen. Danie Bles was verantwoordelijk voor de styling en het haar-en make-upteam van Rob Peetoom zorgde voor die extra glamour bij de kandidaten, ready to strut their stuff op de catwalk.

Kijk even mee achter de schermen van de Nationale Finale in Amsterdam:

Hoofdredacteur van Marie Claire en jurylid van de avond in de make-up

Winnaar Renée Immink en haar medekandidaten

 

Lieke van Lexmond met de twee winnaars en Fiona Hering

 

Reporter Fred van Leer met de winnaars

 

Winnaar Thomas van Gils, winnaar Renée Immink en onze hoofdredacteur Annelies

En opnieuw dit jaar steunde Elite Model Look een goed doel. Dit jaar was dat Make-A-Wish. Zij vervullen sinds 1980 de wensen van kinderen met een ernstige, soms levensbedreigende ziekte. ‘Geef de kracht van een wens’ was het motto, en dat geldt nog steeds na de avond natuurlijk. Meld je hier aan om Make-A-Wish te steunen.

Als dit jaar al een hele show was, wat wordt het volgend jaar met de 35ste editie dan? Wij zijn benieuwd!

Beeld: Amraniphoto

Laatste nieuws

Zie ook