The Green Issue van Marie Claire ligt NU in de winkel!

Go get him!

Lees ook

#Make A Change is deze maand het motto van Marie Claire, zowel offline als online! Want niet alleen ligt vandaag 12 oktober het speciale Green Issue in de winkel. Aanstaande zondag 15 oktober organiseert Marie Claire de Masterclass ‘Sustainable at Work én is Marie Claire partner van de Dutch Sustainable Fashion Week. Ren naar de winkel of bestel ‘m hier!

Het Green Issue biedt simpele tips voor een duurzamer leven – van wasbare wattenschijfjes tot menstruatiecup (tried & tested). Verder ligt de focus op fair fashion en beauty, sustainable werken en op de omstreden vraag: vrouwen die jagen, is dat groen of fout?

Op zondag 15 oktober verzamelen 100 Marie Claire lezers zich in The College Hotel Amsterdam voor de MC Masterclass Sustainable at Work. Tijdens dit netwerk- en carrière-event komen sprekers Nina Pierson (founder van SLA en Bedrock), Willa Green (oprichter/eigenaar van sustainable pr-bureau W.Green) en Eva Ronhaar (manager duurzaamheid van HEMA) vertellen over duurzaam ondernemen. Je kunt je hiervoor nog altijd inschrijven. Zien wij je daar?

Marie Claire is ook dit jaar trotse partner van de Dutch Sustainable Fashion Week, nog tot en met 15 oktober hét podium voor duurzame mode. Met lezingen, sustainable shoptours en honderden winkels die de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van clean fashion vieren.

Highlights in deze Marie Claire:

  • Zero waste: een maand lang geen afval, hoe moeilijk is dat?
  • Made in… de waarheid over kledinglabels
  • 70 jaar Dior – van Christian tot Maria Grazia
  • Let’s get messy met de nieuwste make-up van dit seizoen
  • San Francisco is het summum van coolheid. Lees het mooie reisverhaal en ontdek de leukste hotspots
  • Maak kennis met de genomineerden van de Smart Sustainable Sisley Awards en win een Sisley-pakket t.w.v. €1500
  • Ontdek onze gloednieuwe At Work-rubriek met Ginny Ramkisoen – bekijk de video online

Naast deze highlights vind je nog meer beauty, carrière en inspirerende vrouwen in dit nieuwe nummer van Marie Claire. Maar ook op de website kun je veel groen verwachten. Enjoy!

Wil je genieten van voordelige abonnementen? Wij hebben ze voor jou op maat gemaakt. Sluit je deal hier!

Wat vind jij van onze cover? Laat het ons weten via social media.
Blijf vooral Marie Claire ook online, op Facebook en Instagram volgen! 

Laatste nieuws

Zie ook