Actrice Emma Stone is het nieuwe gezicht van Louis Vuitton

En dít krijgt ze ervoor betaald.

Lees ook

De Amerikaanse actrice Emma Stone is het nieuwe gezicht van het Franse modehuis Louis Vuitton. Dat heeft creatief directeur Nicolas Ghesquière gisteren bevestigd met een selfie op Instagram. 

Terwijl de 28-jarige actrice al jaren schipperde tussen verschillende modehuizen, heeft de blondine nu gekozen voor Louis Vuitton. Emma Stone, die eerder bekroond werd als best betaalde actrice van 2017, zal twee jaar lang ambassadeur zijn voor het merk. Zo zal ze op alle advertentiecampagnes schitteren, maar ook op alle persuitjes en rode loper-events zal Stone de nieuwste collecties van Louis Vuitton dragen.

 

I am truly happy #emmastone is joining #louisvuitton today as a new ambassador

Een bericht gedeeld door (@nicolasghesquiere) op

Multi miljoenen deal
Een echte verrassing zal het voor oplettende modekenners en fans niet zijn. De afgelopen tijd werden er namelijk een paar hints de wereld ingestuurd. Stone koos voor een volledige Vuitton-look op de première van Battle of the Sexes in Los Angeles eerder deze maand. Gevolgd door een lange jurk op de Londense première. Toch is deze deal een echte spraakmaker want volgens Page Six, heeft het modehuis dat onder de LVMH-groep valt, zéker een jaar lang Stone proberen overtuigen. Hetzelfde Amerikaanse entertainment platform laat zelfs vallen dat de actrice een waanzinnig bedrag kreeg aangeboden: ‘LVMH has been pursuing Emma for nearly a year, she was initially reluctant, but now she has agreed to be the face of the brand for two years for a figure between $6 and $10 million‘, aldus een bron aan Page Six. Al was Stone al jarenlang trouwe fan van het merk, het bedrag dat naar verluidt werd aangeboden heeft haar wellicht over de streep getrokken. 

Op de première van Battle of the Sexes in L.A.


Gevestigde waarde
De actrice die eerder dit jaar een Oscar won voor haar prestatie in La La Land is op dit moment te zien als Billie Jean King in de langverwachte film Battle of The Sexes en is binnenkort ook te zien in de film The Favourite.

Met dit nieuws behoort Stone zich nu tot een beperkt poeltje A-list actrices. Tomb Raider-actrice Alicia Vikander maar ook Uma Thurman, Diane Kruger en Michelle Williams waren al te zien als gezicht van het modehuis. Wij zijn benieuwd naar de invulling van Stone als gloednieuwe ambassadrice van het merk. 

Beeld: Louis Vuitton

Laatste nieuws

Zie ook