Dit was de Marie Claire x Longchamp Mademoiselle lancering

Was jij erbij?

Lees ook

Het was weer eentje voor in de boeken; het private mode-event van Marie Claire en Longchamp. Gisterenavond 5 oktober vierde Marie Claire de lancering van de Mademoiselle-tas van het Franse modehuis Longchamp. De boutique in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam werd omgetoverd tot een fashion paradijs voor alle accessoireliefhebbers. Op de beats van Dj Sunny werd er genoten van op maat gemaakte Longchamp-cocktails, smakelijke amuse-bouches en veel fashiontalks. Niet alleen de voltallige redactie van Marie Claire was aanwezig. Ook BN’ers als Victoria Koblenko en Anouk Smulders maar ook influencers als Claartje Rose en Vivian Hoorn klonken mee op de lancering van de Mademoiselle-tas.  

Nieuwkomer
De edgy Mademoiselle-tas is de nieuwkomer in het Longchamp-arsenaal en werd overvloedig verspreid doorheen de boutique. Niet alleen konden de aanwezigen de tas van dichtbij aanschouwen, er werd flink mee geposeerd voor de lens van de Longchamp-photobooth. Hij werd gedragen als cross-body en over de schouder waarbij de aanwezigen konden kiezen tussen de beschikbare kleuren zwart, zacht grijs, warm cognac en mimosa geel. 

Goodies
Geklinkt, gechat en gewonnen. Want één lezeres mocht de geweldige voucher van 350 euro in ontvangst nemen. En niet alleen zij ging met een Longchamp-item naar huis. Iedereen die uitgenodigd was ontving een goodiebag met een chique leren sleutelhanger. En niet te vergeten: de eerste honderd aanwezigen krijgen drie maanden gratis Marie Claire thuis geleverd. 

Kijk even mee:

 

 

De voucher van 350 euro werd uitgereikt door hoofdredacteur Annelies Pijper en Longchamp-lady Sandrine Wezel

Alle beelden van het event vind je terug op de Facebookpagina van Marie Claire. Tag along!

Beelden: Helene Wiesenhaan

Laatste nieuws

Zie ook