Deze handtassentrends gaan we komend seizoen veel zien

De komende maanden gaan we deze designs veel voorbij zien komen.

handtassentrends

Een prachtige tas kan zelfs de saaiste en degelijkste herfstoutfit voorzien van wat joie de vivre. Het leuke aan de handbags die hun opwachting het komende seizoen gaan maken, is dat ze waarschijnlijk nog vele seizoenen hierna het straatbeeld zullen domineren.

Dikke kettingen

Niet alleen aan broeken of aan schoenen staan dikke kettingen trendy, ook zullen ze komend seizoen vele tassen sieren.

Microtassen

Klein, kleiner, kleinst. Functioneel is het wellicht niet, maar de micro bag gaan we deze herfst en winter veel voorbij zien komen.

Fringe

De tijd van subtiele fringes ligt met het aanbreken van het herfstseizoen achter ons. Juist de lange franjes sieren dit seizoen menig handtas.

Dit bericht bekijken op Instagram

Swipe for biggest fashion trend this year 👀

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev) op

Coin purse

Een tassentrend die altijd weer terug lijkt te komen, is de portemonnee-tassentrend. De coin purse herken je aan de kussluiting aan de bovenkant en menigeen zal deze tas komend seizoen aan haar arm willen dragen.

Matchende handtas

Tassen, schoenen en sjaals hoeven tegenwoordig niet meer gematcht te worden. Daarentegen gaan we dit seizoen juist wel zien dat de tas perfect past bij de jas, trui, rok of broek.

Dit bericht bekijken op Instagram

I L💚VE me S💙ME @moschino

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum) op

Totes

De tote bag is al lang geen praktische shopper meer, maar heeft zich ontplooid tot een professionele, trendy handtas die we dit seizoen veel gaan zien.

Glittertassen

Glitters, kraaltjes en glimmende accessoires: tassen mogen in de herfst en winter shinen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Saturday night💿

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev) op

Oversized clutch

Een clutch waar lang niet al je benodigdheden in passen? Dat is verleden tijd. Het zijn juist de grote clutches die de komende seizoenen aan populariteit gaan winnen.

Dit bericht bekijken op Instagram

🏴🏴🏴

Een bericht gedeeld door Jane Aldridge (@seaofshoes) op

Velvet

Velvet is al lang niet meer de stof die enkel wordt gebruikt voor kleding. Accessoires worden nu ook gemaakt van fluweel en ook voor tassen blijkt de stof een perfect match.

Veren

Nog zo’n trend die maar blijft terugkomen: veren. We zagen de rage vorig seizoen ook al terugkomen en gaan ook de komende seizoenen nog geen afscheid nemen van de met veren versierde tassen.

Fashion
  • Glowsly
  • BrunoPress, Instagram