Stem op jouw favoriete kandidaat voor de Smart Sustainable Sisley Award

Het evenement gaat i.v.m. het coronavirus helaas niet door, maar je kunt nog wel op jouw favoriet stemmen!

Op 12 november zou de Masterclass Green Living en de Smart Sustainable Sisley Award uitreiking, met bevlogen sprekers als Jeanne de Kroon plaatsvinden. Vanwege de aangescherpte maatregelen kan dit helaas niet meer doorgaan. Maar je kunt nog wél op jouw favoriete kandidaat stemmen!

Over Sisley & sustainable beauty

Net als de pioniers die meedoen draagt Sisley duurzaamheid een warm hart toe. Sisley is sinds 1976 het eerste beautymerk gebaseerd op natuurlijke en plantaardige ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Elk product komt tot stand in Sisley’s Centre for Research and Operations, dat gecertificeerd duurzaam opereert en het Franse milieukeurmerk Haute Qualité Environnementale draagt. Dankzij zonnepanelen op het dak voorzien het onderzoekscentrum en de bijbehorende kantoren bovendien in hun eigen energie

De pioneers in een notendop:

Fien Dekker (28) is de founder van Rain(a) Way, een innovatie die overtollig regenwater inzet om te vergroenen en zo meehelpt aan een fijner en duurzamer leefklimaat.

Anne Janssens (40) is een van de initiatiefnemers van The Ketchup Project, dat met boeren in Kenia ketchup maakt, en zo voorkomt dat groenten en fruit worden weggegooid.

Sophie Deckers (28) maakt met haar bedrijf Boommade homemade interieurboompjes van afgevallen takken. Voor elke verkochte boom plant Sophie een nieuwe.

Eline van Dam (28) richtte met vriendin Ilse het platform Fairtrail op, voor duurzaam reizen. Ze geven tips, inspiratie en routes voor iedereen die een positieve voetafdruk willen achterlaten.

Lori Goff (34) heeft met Outlander Materials een nieuwe manier van verpakken gevonden: UnPlastic. Milieuvriendelijk en hét antwoord op het afvalprobleem.

Stem mee!

Wie vind jij de inspirendste, meest groene pionier die dit jaar meedoet? De winnaar van de Smart Sustainable Sisley Award wint een Sisley huid en make-upadvies van Sisley’s make-upartist Randall Wijngaarde en een Sisley-pakket t.w.v. € 1500. Geef hieronder je favoriet door:

Uitreiking

In verband met de nieuwe maatregelen zijn wij genoodzaakt om ook de uitreiking op een later moment te plannen.

Beeld: Myrthe Giesbers

Laatste nieuws