Dit schijnt dé haartruc van Kate Middleton te zijn

Zo krijg je net als de hertogin een echte va va-voom coupe.

Lees ook

Niet alleen haar geweldige outfits zijn altijd on point, ook de lokken van Kate Middleton zien er altijd picobello uit. Hoe ze dat doet? Vaste hairstylist Richard Ward verklapt aan de Amerikaanse Glamour zijn geheim(en).

2 in 1

Voor de hertogin geen tientallen verschillende tubes in de badkamer. Integendeel zelfs. Volgens Richard gebruikt Kate zelfs een shampoo en conditioner in één voor haar lokken. De Cleanse & Condition-duo van Richard Ward Chelsea Collection is er een zonder sulfaten en bevat genoeg moisturizer om je haar te reinigen én hydrateren.

Haarnetje

Daarnaast is Kate ook fan van volumepoeder, die ze op een speciale manier in het haar aanbrengt. De hertogin doet namelijk wat poeder op een kam, waarmee ze vervolgens de aanzet van haar lokken kamt. Dit zorgt voor het va-va-voom effect, waarmee we Kate eigenlijk altijd spotten.

En last but not least: zo'n haarnetje 's nachts kan er misschien wel 'ouderwets' uitzien, maar het doet wél veel goeds voor je hairdo. Het zorgt er namelijk voor dat het de volgende dag helemaal top zit. Scoren dus, dat haarnetje!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook