Waarom het belangrijk is om crèmes te blijven gebruiken

Want waarom is het eigenlijk zo belangrijk om te blijven smeren?

Beautygeheimen worden vaak van generatie op generatie doorgegeven. Toch blijkt uit onderzoek dat de jongere generatie niet meer zoveel smeert als vroeger.

Onderzoek

Hoewel het belangrijk is om te blijven smeren, het gaat onder andere huidveroudering tegen, blijkt dat 66% van de Nederlanders geen dagelijkse bodyproducten meer gebruikt. Say what?! Je smeert je huid en gezicht niet alleen in om huidveroudering tegen te gaan, maar ook om de vochtbalans van je huid op peil te houden, je velletje een gezonde gloed te geven en het stevig te hydrateren met een fris, stralend en voedend eindresultaat. Dit wil je, toch? Tip: smeren, smeren en nog eens smeren.

Veelzijdig

Hydratatie is dus hét toverwoord. En een crème die al tig jaren meegaat en waarschijnlijk zelfs bij je oma in haar kastje staat is het 'blauwe blik' van NIVEA. Eentje die je in je tas wil hebben, vooral nu de winter in zicht is. Waarom? Het is een all purpose créme, die ook geschikt is als handcrème, voetencrème en nachtmasker. Daarnaast is de crème zelfs te gebruiken voor de schramme huid na het sporten of als rijke moisturizer dans la peau. Veelzijdig dus!

Bron: Beau Monde, Nivea | Beeld: BSR

Laatste nieuws