Deze speciale oorbellen worden hét accessoire van 2018

Na de choker is er weer dit.

Lees ook

Berg ze snel op die chokers, ook bekend als de aansluitende ketting die strak rond de hals gedragen wordt. Als je de modetrends écht op de voet wil volgen kies je best voor grote hoepel-oorbellen.

Hoops zijn hot
Al nemen we het woord ‘modemeisje’ niet graag in de mond, als je haar met deze trend spot, kun je er van uitgaan dat het goed zit. Hoops zijn namelijk heel hot bij bloggers en celebrity’s. En hoewel modepionier en zangeres Rihanna al jaren de hoops rockt, is het toch een goed teken dat ook zangeres Solange, model Adwoa Aboah en Bella Hadid voor deze trend kiezen. Op de redactie van Marie Claire is iedereen wild van deze trend en draagt die dan ook op z’n eigen manier. Grote dunne oorringen, dikke gouden met een parel of zelfs één grote hoepel gecombineerd met een kleine oorbel. 

Vooral het allerkleinste formaat is tegenwoordig een must have. Creolen worden gedragen in combinatie met een slordige broek, sneakers en opgestoken haar om te voorkomen dat de look té braaf wordt. Creolen worden gedragen in combinatie met een slordige broek, sneakers en opgestoken haar om te voorkomen dat de look té braaf wordt.

More is more
Zijn de XXL-oorbellen toch meer iets voor jou? Kies dan voor een sobere look, een outfit met pastelkleuren bijvoorbeeld. Maar dé kleur van deze zomer is goud. Tegenwoordig is het dragen van meerdere oorbellen en piercings ook erg in de mode. Vergeet de less, tegenwoordig is more gewoon more. Zin om mee te doen met de trend? Dan zijn dit de oorbellen die je zeker in huis moet halen.

Onze favorieten: 

Anissa Kermiche – € 940

 

Laura Lombardi – € 110 

 

Carolina Bucci – € 755

 

Isabel Marant – € 80

 

Chan Luu – € 51

 

Messika – € 5500

 

Sarah & Sebastian – € 368 

 

Melissa Joy Manning – € 232

  

Lees ook: Deze Longchamp-tas in onze favoriete van de maand

Beeld: Katelijne Verbruggen

Laatste nieuws

Zie ook