Video: Model Claudia Schiffer’s Engelse kasteel

Altijd al gedroomd van een mansion op het platteland?

Lees ook

Claudia Schiffer (47), de blonde bombshell uit de jaren ’90 met een curriculum vitae die ontploft van de magazine covers en catwalk shows leidt ons rond in haar epische Engelse herenhuis.

Rust is wedergekeerd
Je herinnert je wellicht nog die goeie oude tijd? De tijd dat Schiffer een kliekje vormden met Naomi Campbell en Christy Turlington, de IT-girls van toen. Ze de knapte mannen datete en de ene grote modecampagne na de andere binnenhaalde. Nu is het voor het voormalige topmodel en ondernemer wat rustiger ten huize Schiffer. Samen met haar man Matthew Vaughn en haar drie kinderen, Caspar (14), Clementine (12) en Cosima (7), hun roedel honden, katten, schapen, varken en schildpad vullen ze een 530 are plattegrond in Groot-Britannië.

Rijke geschiedenis
Het grote landhuis werd in 1574 gebouwd als eerbetoon aan Koning Henry VIII en heeft sindsdien verschillende doelen gehad. ‘We hebben echt onze tijd genomen om alles in te richten. Zoveel rijke geschiedenis wilden we niet teniet doen’, vertelt het model aan Architectural Digest. Je kunt het je al een beetje voorstellen: buitenactiviteiten op het terrein zijn onder andere zwemmen in het waanzinnige zwembad, tennis op het privéveld. Alles kan en niets moet. 

Bekijk hier de video: 

Lees ook: Verblijf gratis in deze uilvormige chalet in Frankrijk

Bron: Architectural Digest | Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook