Met deze 5 tv-kerstspecials is het thuisblijven zo gek nog niet

Deze tv-kerstspecials wil je niet missen.

tv-kerstspecials

All You Need is Love, move over! Dit jaar zijn er tig kerstspecials op tv te zien die jij en je kersthart niet aan je voorbij mogen laten gaan. Dit zijn de specials waarvoor je – al dan niet noodgedwongen – thuis wil blijven.

All You Need is Love Kerstspecial

Oké, oké, wat we net riepen meenden we natuurlijk niet helemaal. We grijpen met liefde naar onze zakdoeken voor Robert ten Brinks All You Need is Love Kerstspecial. Het is nu eenmaal vaste prik. Tune in op RTL 4 op kerstavond voor de speciale aflevering, die ondanks corona toch opgenomen kon worden.

Chateau Meiland viert kerst in Zweden

Niet vanuit het Chateau in Frankrijk en ook niet vanuit hun riante villa in Hengelo, maar vanuit Zweden nam de Familie Meiland dit jaar hun kerstspecial op. Overigens lagen de Meilandjes daarvoor nog wel even onder vuur, want wie gaat nu in coronatijd naar Zweden? Anyway, de afleveringen van Chateau Meiland viert kerst in Zweden zijn op 22, 23 én 24 december te zien om 20.30 op SBS6.

Boer zoekt Vrouw Kerstspecial

Een nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw komt pas wanneer we ons niet meer aan de coronamaatregelen hoeven te houden. We moeten onze dosis Boer zoekt Vrouw-kneuterigheid dit jaar dus op een andere manier binnenkrijgen. De Boer zoekt Vrouw Kerstspecial die op 25 december om 21.40 op NPO 1 te zien is, lijkt ons guitig genoeg.

First Dates Kerstspecial

Gek op de tenenkrommende afspraakjes in First Dates? Dan kun je ook nu weer op het NPO-3 programma rekenen. Sinds 14 december verschijnt er elke dag een First Dates Kerstspecial op tv. Niet alleen zien we nieuwe gezichten ongemakkelijk tegenover elkaar aan een tafeltje zitten, maar ook oude bekenden laten opnieuw van zich horen. Je bekijkt het programma op de doordeweekse avond om 19:25 op NPO3.

Mariah Carey’s Magical Christmas Special

Ook de special van The Queen of Christmas mag niet in dit rijtje ontbreken. De All I Want For Christmas-zangeres heeft een heuse kerstspecial gemaakt voor Apple TV Plus. In de special zien we dat er problemen uitbreken op de noordpool en Mariah Carey moet ze oplossen. Ze krijgt daarbij hulp van de kerstman en van andere sterren, zoals Tiffany Haddish, Ariana Grande, Jennifer Hudson en Snoop Dogg. De special is nu te zien op Apple TV Plus.

Lifestyle
  • Grazia
  • Mariah Carey’s Magical Christmas Special
  • YouTube, Instagram