Waarom je je kat nooit mee in bed moet nemen

Een gewaarschuwd mens telt voor twee...

Lees ook

De harige beestjes zijn zeker niet bij iedereen geliefd, maar wanneer je ze wel in je hart hebt gesloten, zijn ze echt een groot onderdeel van je leven. Je geeft ze te eten, je knuffelt met ze en in sommige gevallen mogen ze zelfs bij je in bed slapen. Al blijkt dit laatste vooral iets te zijn wat je vanaf nu beter kunt laten.

Vooral vrouwen zullen zich hierin herkennen. Je hebt geen partner – of hij is vaak van huis – en mist gezelschap in bed. Je kat wil uiteraard maar al te graag met jou in dat warme bed liggen en wanneer die dan ook nog eens gekriebeld wordt, is het al helemaal één groot feest. Totdat je wakker wordt met een naar gevoel in je onderbuik…

Michelle Barrow sliep jaren lang samen met haar katten én partner in één bed. Het koppel was gewend om poedelnaakt te slapen, dus bleven ze dit ondanks de huisdieren in bed ook gewoon doen. Toen ze op een gegeven moment bij de dokter kwam met een enorme pijn in haar buik, kwam hij na wat onderzoek tot een wel heel bizarre conclusie.

De vrouw bleek namelijk een enorme bal van kattenhaar in haar intieme zone te hebben. Doordat er hoogstwaarschijnlijk kattenharen achterbleven in het bed, kwamen deze tijdens de seks op het geslachtsdeel van de vriend van Michelle terecht, die hij vervolgens weer bij haar inbracht. De haarbal van een doorsnee van ruim vijf centimeter moest vervolgens weg worden gesneden. En dat is niet bepaald een pretje!

Bij dit Japanse bedrijf helpen kantoorkatten je van stress af

Bron: Lindanieuws Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook