Waarom Beyoncé een tweeling kreeg volgens haar vader

Aha!

Lees ook

Beyoncé beviel alweer ruim een maand geleden van de tweeling Sir en Rumi en geniet op dit moment dan ook volop van haar kroost. De zangeres heeft op een foto na nog geen woord gerept over haar pasgeboren baby’s, maar haar vader Matthew Knowles daarentegen wil maar al te graag wat over de tweeling onthullen.

De 65-jarige vader van de wereldster is maar wat trots op zijn kleinkinderen, al was het voor hem geen verrassing dat het een tweeling werd. “Voor het onderzoek wat ik heb gedaan voor mijn nieuwe boek, had ik de kans om goed te kijken naar mijn afkomst, mijn familie en de stamboom. Zo had mijn oma genaamd Hester ook twee broers die een tweeling waren”.

Matthew heeft zich de afgelopen dagen meerdere malen geuit over de geboorte van de kleintjes, terwijl zijn band met zijn oudste dochter nou niet per se stabiel te noemen is. Al wil hij hier absoluut geen woord over kwijt. “Het is niemands zaak hoe vaak ik mijn dochter of mijn kleinkinderen zie. Dat is iets persoonlijks wat ik nooit zal delen”.

Dít wassen beeld moet doorgaan voor Beyoncé

Bron: InStyle Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook