Inspirerend: Deze baas betaalt de bruiloften van zijn werknemers

De prijs voor beste werkgever ooit gaat zonder twijfel naar Chieh Huang. Hij betaalt de bruiloften van zijn werknemers!

Lees ook

Een goede werkgever zorgt dat je salaris op tijd wordt overgemaakt en dat je je vakantiegeld krijgt, en als je geluk hebt wordt zelfs je lunch vergoed. Maar de prijs voor beste werkgever ooit gaat zonder twijfel naar Chieh Huang; hij betaalt de bruiloften van zijn werknemers!

In het huwelijksbootje stappen is een droom, maar ook een aanslag op je spaarrekening. Dat begrijpt Chieh, CEO van webwinkel Boxed, en hij wil zijn werknemers tegemoet komen in de kosten. De werkgever kwam groot in het nieuws doordat hij 20.000 dollar betaalde voor de bruiloft van een werknemer. Het blijft niet bij het vergoeden van de bruiloft, Chieh biedt ook aan om een groot deel van de studiekosten van de kinderen van zijn werknemers te betalen. 

CEO Chieh verklaart dat hij deze beslissing nam nadat een werknemer had opgebiecht dat hij een tweede baan moest nemen om zijn moeders ziektekosten én zijn eigen bruiloft te kunnen betalen. De werknemer barstte in tranen uit en moest zelfs eerder naar huis omdat hij zo van slag was. Chieh nood daarna aan om 20.000 dollar te doneren voor de bruiloft. 

Waar kunnen we solliciteren? 

Zo veel procent van de werkende mensen op kantoor heeft last van vakantiestress

Bron: Brides.com Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook