Deze niet-verleidelijke dingen vinden mannen juist aantrekkelijk

Vooral nummer 7 had je niet verwacht.

Lees ook

We gaan er als vrouw vaak vanuit dat mannen vooral naar ons figuur, onze ogen en lach kijken. Je denkt tijdens jullie afspraakje dan ook meer na over je jurkje dan over je sokken. Toch blijkt het laatste nogal aantrekkelijk te zijn voor mannen. Uit een onderzoek op Reddit, bleek dat mannen deze niet-verleidelijke dingen juist aantrekkelijk vinden aan vrouwen: 

1/ Vrouwen die een reminder op hun hand hebben geschreven.

De man die dit vond had er helaas geen speciale reden voor: “Ik kan niet uitleggen waarom ik dit aantrekkelijk vind, al hing mijn leven ervan af.”

2/ Vrouwen die mannen (onbewust) negeren.

Mannen zouden ervan houden om gewoon naar een vrouw te kijken zonder dat ze het door heeft. “Ik houd ervan om naar mijn vriendin te kijken, terwijl ze iets aan het doen is en geen aandacht heeft voor mij”, vertelt Boom_Angry in Reddit.

3/ Enkelsokjes vinden ze ook erg aantrekkelijk.

Ook hier wisten de mannen geen goede reden voor te geven, behalve dat ze het op de middelbare school al aantrekkelijk vonden. Allrighty then

4/ Vrouwen die gapen of zich uitrekken.

Veel mannen schijnen dit nogal sexy te vinden. Het zou er schattig uitzien, volgens de mannen op het forum. 

5/ De manier waarop ze hun eigen naam uitspreken.

Welke man vindt dit nu niet aantrekkelijk? En eerlijk is eerlijk: andersom vinden wij dit ook heel aantrekkelijk.

6/ Vrouwen die slimmer zijn dan mannen.

Dat er ooit nog een man zou zijn die dit toe zou geven. Het enige probleem van een slimme vrouw is volgens Mikethehuman dat ze sneller door ‘m heen prikt. 

7/ Stretch marks, oftewel striae.

What?! Uit het onderzoek blijkt dat mannen van striae houden. Ook houden sommigen juist van wat vollere vrouwen, bij wie de stretch marks goed zichtbaar zijn. 

8/ Mannen houden van lange vrouwen.

Volgens Reddit vinden mannen lange vrouwen aantrekkelijk. Zo wordt een vrouw van 1.70 meter het meest gewaardeerd. Nu komt het onderzoek echter niet uit Nederland, waar de gemiddelde lengte wat hoger ligt dan in de meeste andere landen. 

Dit vinden vrouwen het aantrekkelijkst aan mannen

Bron: Cosmopolitan | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook