Handig! Deze website verstuurt de beste smoesjes naar jouw baas

Een excuus nodig om morgen later op werk te verschijnen of om je 'ziek' te melden?

We feel you. Als je op Koningsnacht én Koningsdag een goed feestje hebt gepakt is werken op vrijdag wel het laatste waar je zin in hebt. De website van matrassenmerk Matt Sleeps komt met dé oplossing, namelijk de Smoesjes Generator.

Waarschijnlijk weet jij nu al dat je morgen geen energie hebt om voor de volle honderd procent te knallen op werk, en dus kun je misschien maar beter thuis blijven. ’s Ochtends je wekker zetten om je af te melden voor werk is ook zo wat, en daarom heeft Matt Sleeps een reeks kant-en-klare smoesjes op een rij gezet die jij met één klik op de knop naar je baas kunt versturen. Bel jij toch liever om je af te melden? Ook daar is aan gedacht: op de website zijn geluidsfragmenten van bijvoorbeeld de NS-stem te vinden die je telefoongesprek geloofwaardiger maken. Op de website kun je kiezen uit smoesjes waarmee je kunt laten weten dat je later komt of dat je helemaal niet komt werken.

De tool van Matt Sleeps is niet alleen geschikt voor de dag na Koningsdag; je kunt ‘m vanaf nu namelijk het gehele jaar door gebruiken. Hoe handig als je een keer een feestje op de planning hebt staan?

Echt tot rust komen? Zo lang moet je vrij nemen >

Bron: Matt Sleeps | Beeld: iStock

Laatste nieuws