Door déze sollicitatievraag goed te beantwoorden, zul jij overal worden aangenomen

Je staat nooit meer met je mond vol tanden!

Sollicitaties zijn altijd lastig. Je krijgt moeilijke vragen en daar heb je lang niet altijd een perfect antwoord op. Maar er is één sollicitatievraag waar zelfs de slimste en hoogst opgeleide mensen moeite mee hebben. Tot nu, want wij hebben het antwoord op deze ene, moeilijke vraag, zodat jij je er altijd uit zult redden.

Save me

Solliciteer je naar een technische of wiskundige functie? Dan heb je kans om de ‘beruchte’ vraag te krijgen. Sollicitanten bij bijvoorbeeld Microsoft kregen deze vraag: Wat is de oppervlakte van een rechthoekige driehoek als de schuine zijde 10 centimeter is, en de hoogte 6 centimeter? Ai, waarschijnlijk ben je al afgehaakt, maar wees niet te snel want er zit een addertje onder het gras. Bekijk de foto hier. Zie jij het?

Hersenen kraken

Knappe koppen hebben ontdekt dat dit helemaal niet berekend kan worden! Het blijkt een trucvraag te zijn, om de slimsten  onder ons uit te dagen. Krijg jij deze vraag bij je sollicitatie, wees dan voorbereid, want het antwoord op deze vraag is dus: onmogelijk!

Onthuld: dit zijn de best betaalde banen die de minste stress opleveren >

Bron: Marie Claire UK | Beeld: iStock

 

Laatste nieuws