Op zoek naar de perfecte feestoutfit? Shoeby schiet te hulp!

Niet alleen met een geweldige collectie, maar ook met persoonlijk stylingadvies!

Nu Sinterklaas alweer vertrokken is, is het aftellen naar de kerstdagen toch echt begonnen. We tuigen de kerstboom op, stippelen een heel kerstmenu uit én pakken de cadeautjes in. Genoeg te doen, dus dan kan die geweldige outfit waarmee jij de show gaat stelen tijdens het kerstdiner er nog wel eens bij inschieten. No worries! Alle ingrediënten voor een partyproof look vind je bij Shoeby.

De winkelketen bestaat dit jaar 35 jaar en dat betekent dat er groots mag worden uitgepakt. Shoeby viert haar verjaardag onder meer met een ‘gouden’ feestcollectie én persoonlijk stylingadvies voor álle klanten, door mode-expert Kiki. De rekken hangen momenteel vol met pailletten, glitters en metallic tintjes, maar daarnaast wordt de exclusieve Gold Collectie gelanceerd. Denk aan sjieke, zwart kanten items met een gouden randje.

De feestelijke collecties zijn niet het enige waarmee Shoeby haar jubileum viert. De winkels krijgen een make-over en iedere winkel is voorzien van een personal shopper. Daarnaast ligt er een collectie van Fred van Leer in alle winkels met items die in elke vrouwengarderobe zouden moeten liggen. Gaat dat zien!

Zo verpest je nóóit meer je favoriete kledingstukken >

Bron/beeld: Shoeby Fashion

Laatste nieuws