Zien: Vrouw valt in het water tijdens fotoshoot

Never trust a unicorn...
Zien: Vrouw valt in het water tijdens fotoshoot

Veel vrouwen willen graag een sprookjesachtige bruiloft. En geloof ons: daar gaat veel tijd in zitten. Ook Sue Allegretta wilde niets lever dan een fairytale wedding, alleen ging dat niet helemaal zoals gepland… Epic was het wel!

Sprookjesachtig

Sue wilde graag een fotoshoot op het water met haar geliefde paard en getuige. Om in thema te blijven maakte de bruid van haar paard een unicorn. Sue had gehoopt op een memorabele fotoshoot maar haar trouwe viervoeter dacht daar iets anders over.

Unicorn

Zodra ze samen met haar ‘unicorn’ in het water stond, had het dier het net iets te veel naar z’n zin. Zo begon hij druk te springen en spelen en daardoor viel de fotoshoot letterlijk in het water. Haar bestie Mackenzie Vulgaris zag alles gebeuren: “Ik zag dat ze opeens van het paard afrolde en in het water viel. Het was hysterisch. Ik zal dat moment nooit vergeten!”. 

Gelukkig hebben we de foto's nog...

Ook erg grappig: close-ups van honden die een snoepje proberen te vangen >>

Bron: Grazia.nlDaily Mail | Beeld: iStock

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f0352760bf83', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });