Dit is de beste filter voor je selfie volgens experts

Deze moet je dus gebruiken.

Lees ook

Iedereen maakt zich er weleens schuldig aan: een schaamteloze selfie. Het kost even tijd voordat we de perfecte foto van onszelf hebben gemaakt, maar vaak duurt het nog langer om de beste filter uit te kiezen.

Tot nu, want make-upartiest Patrick Ta – die ervoor zorgt dat onder meer Gigi Hadid, Chrissy Teigen en Jessica Alba er op hun best uitzien – onthult welke filter je selfie het beste laat uitkomen.

*Tromgerofffel*

Volgens de expert zijn dat niet de standaard Lark, Juno en Ludwig, maar is het een rode waas die je over je selfies heen moet gooien. Deze zorgt voor een warme gloeden geeft je huid net wat meer kleur waardoor je er gezonder uitziet. Daarnaast accentueer je je make-up zonder dat het té bewerkt oogt.

Zo vind je ‘m

Je vindt de filter niet tussen het standaard rijtje dat je in Instagram te zien krijgt. Klik nadat je een foto hebt uitgekozen op ‘bewerken’ in plaats van ‘filters’. Vervolgens klik je door naar ‘kleur’ en kies je voor rood. Druk nogmaals op het rode bolletje en verschuif het om de intensiteit van de gloed aan te passen.

Een #selfie maakt je onaantrekkelijker >

 

Obsessed With The Red Filter @itsashbenzo Hair By @chadwoodhair Makeup By @patrickta

Een foto die is geplaatst door Patrick Ta (@patrickta) op

Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook