Er is nu een magazine voor plus-size vrouwen: FabUplus

NEW NEW NEW! Er is een nieuw tijdschrift op de markt gebracht – en niet zomaar een. Het tijdschrift is opgericht door Shannon Svingen-Jones. Het

Lees ook

NEW NEW NEW!

Er is een nieuw tijdschrift op de markt gebracht – en niet zomaar een. FabUplus Magazine is namelijk het eerste tijdschrift in Noord-Amerika dat zich specifiek richt op de plus-size gemeenschap. Het magazine noemt zichzelf het eerste positieve health-, fitness- en lifestyletijdschrift met inhoud gericht op mensen met curves.

Het tijdschrift is opgericht door Shannon Svingen-Jones. Over haar project zegt ze: “The unique editorial content relates to the plus sized community, engaging and informing women to be fit, healthy and curvy at the same time.” Op de allereerste cover straalt Whitney Way Thore, een tv-persoonlijkheid die bekend is van de TLC-serie My Big Fat Fabulous Life.

Het magazine wil vrouwen aanmoedigen om zelfverzekerd te zijn over hun eigen lichaam en zegt dames niet te willen veranderen. Het tijdschrift wordt vier keer per jaar uitgebracht in Canada en de Verenigde Staten.

Wat vind jij, is zo’n tijdschrift wel of niet nodig? Laat het ons weten op onze Facebookpagina.

9 celebs die keihard terugsloegen na kritiek op hun lichaam >

Laatste nieuws

Zie ook