Een Michelinsterrendiner thuis laten bezorgen? Ja, graag!

Altijd al thuis willen genieten van een heerlijk diner bereid door een sterrenchef? Vanaf nu kun je zo’n gastronomisch hoogtepunt online bestellen.  

Lees ook

Next-level eten bestellen. 

Lijkt het jou wel wat om thuis te genieten van een diner bereid door een sterrenchef? Let dan goed op. Vanaf nu kun je zo’n culinair hoogstandje heel gemakkelijk online bestellen.

Afgelopen donderdag introduceerden tweesterrenrestaurant &samhoud places en fietsbezorgservice Foodora een culinair bezorgmenu samengesteld door chef-kok Moshik Roth. Een wereldwijde primeur op het gebied van food-bezorging, want nog nooit eerder werden de gerechten van een chef van dit niveau door koeriers van een bezorgservice thuisbezorgd en opgediend.

“Voor een chef is het erg spannend om het afmaken en uitserveren van je gerechten volledig uit handen te geven. Maar wij houden wel van een uitdaging. Wij zien het als een mooie kans om onze gerechten met meer mensen te kunnen delen. Ik vind het fantastisch dat mensen nu aan hun eigen tafel en van hun eigen bord van mijn gerechten kunnen genieten”, zegt Roth.

Vincent Hosman, country manager van Foodora in Nederland, voegt daaraan toe: “Om de bezorging van Moshiks ‘meesterwerken’ zo goed mogelijk te verzorgen, hebben we een aantal fietskoeriers speciaal opgeleid om de restaurantbeleving aan huis te waarborgen. Wij zijn waanzinnig trots dat Moshik Roth en zijn keukenbrigade van &samhoud places ons dit toevertrouwen. Samen tillen we de branche naar een gastronomisch hoogtepunt.”

Je kunt kiezen uit diverse diners. Van zwarte risotto met een symfonie van lentegroenten tot eend gelakt met abrikoos en jus van eend en kardemom.

michelinsterren diner &samhoudplaces foodora restaurant

michelinsterren diner &samhoudplaces chef kok  sterrenchef foodora restaurant

Loopt het water je al in de mond? Bestel een van de verrukkelijke gerechten dan hier en leun lekker achterover terwijl de koerier bij de bezorging de wijn inschenkt en de kaarsjes aansteekt.

Thuis eten was nog nooit zo chic.

De spraakmakende service is tot dusver alleen beschikbaar voor culinaire liefhebbers wonend in Amsterdam, maar wij verwachten dat het concept ook snel in andere steden beschikbaar zal zijn.

Dit zijn de 7 restaurants met een kakelverse Michelinster >>

Laatste nieuws

Zie ook