Stellen die over ‘de grote boodschap’ praten zijn het gelukkigst….

 Als we dit fenomeen met een logisch oogpunt bekijken moeten we er toch echt in geloven dat praten over kakken met je partner, jouw relatie gelukkiger

Lees ook

Shit just got real.

Okay, let’s talk about shit. Iedereen doet wel eens (liefst elke dag) een befaamde ‘grote boodschap’ – zelfs George Clooney en Ryan Gosling. Poepen is menselijk. Helaas is het onderwerp in veel relaties taboe; mensen voelen zich er nu eenmaal ongemakkelijk over, en daar gaat het fout! Door er relaxter mee om te gaan en over ‘number two’ te praten, zorg je juist dat jullie intiemer worden. Stellen die er makkelijker over praten blijken gelukkiger. So let’s cut (to) the crap.

Stel je eens voor: het is hoog tijd voor je-weet-wel, maar je voelt je extreem ongemakkelijk; je partner zit in de kamer naast de wc. Herkenbaar? Als jij je iedere keer zo opgelaten voelt, dan is het een kwestie van tijd voordat het je relatie in de weg gaat staan. Tijd dus om het ‘nummer 2’-gesprek aan te gaan. Het schept ook een bepaalde intimiteit, aangezien je zoiets maar met een paar mensen in je leven kan delen. Zie het als de voorloper van een trouwring – een manier om de lucht te klaren over alles wat je ooit hebt gedaan – voordat je een levenslange belofte maakt. Plus, waarom zou je je schamen over de normaalste zaak van de wereld?

Hoe je dit het beste kunt tackelen? Nou, ongeveer zo:
Persoon 1: “Mijn god, ik kan niet geloven wat er net is gebeurd.”
Persoon 2: “Haha, wat dan?”
Persoon 1: “Nou, laten we maar zeggen dat het héél lang zal duren voordat ik weer Mexicaans eet.”
Persoon 2: “Hoezo dan?”
Persoon 1: “Die dubbele burrito met extra bonen heeft net een aanslag op mijn darm gepleegd.”
Persoon 2: “Ahh, ik begin je te begrijpen! Nou, dan wacht ik wel een paar minuten voordat ik ga douchen.”
Persoon 1: “Misschien moet je wel 20 minuten wachten.”
Persoon 2: “Oei!”
Persoon 1: “Zin om te seksen?”
Persoon 2: “Eh … misschien later. “

Als je elke dag seks hebt ben je 187% gelukkiger  >>

Laatste nieuws

Zie ook