Logeren in een luxe boomhut? Ja, graag!

Als kind droomde je er al van wonen in een boomhut. En guess what… Boomhutten zijn hot! Dit exemplaar is echter wel heul bijzonder.

Lees ook

Tree in the house!

Als kind droomde je er al van: wonen in een boomhut. En guess what… Boomhutten zijn hot! Je hoeft maar te Googelen en de meest inspirerende exemplaren verschijnen op je beeldscherm. Maar déze is wel heul bijzonder!

Tree in the House, ontworpen door een Russische architect, beschikt over een cilindrische structuur van glas met een 360° view op een schitterende bosrijke omgeving. Volgens de ontwerper kan het beklimmen van de trap worden vergeleken met de stadia van spirituele zuivering. Klinkt misschien vaag, maar wacht maar tot je de plaatjes ziet.

Het ontwerp is bedoeld om een alternatief te bieden aan de snikhete betonnen dozen van het stadsleven. “We wilden de mogelijkheden van de moderne industriële vormgeving en de natuurlijke rijkdom en schoonheid combineren”, aldus de architect. Oftewel, de perfecte kans om aan de stad te ontsnappen en je één te voelen met de natuur! O ja, het ontwerp is ook nog 100 procent milieuvriendelijk.

wonen-luxe-boomhutwonen-luxe-boomhutwonen-luxe-boomhutwonen-luxe-boomhutwonen-luxe-boomhut

Ben je verkocht? Nog even geduld! Het project zal naar alle waarschijnlijkheid dit jaar van start gaan. Over het prijskaartje is nog niets bekend, maar één ding is zeker: een nachtje in dit prachtige, glazen stulpje is van onschatbare waarde.

OMG! Hier willen we slapen: Casa Brutale >>

Laatste nieuws

Zie ook