Deze app redt je van een slechte date

Een gratis app die je met één druk op de knop realistisch, gepersonaliseerde en (most important) date beëindigende berichtjes stuurt.

Rennen naar de app store

Je kent het wel: na de nodige teleurstelling op relatievlak staat je liefdesleven op een laag pitje. Je praat jezelf moed in om tóch op die ene o-zo ‘leuke’ date te gaan. Hij heeft namelijk best een leuk hoofd en wie weet is er zelfs een vonkje. Voordat je ook maar één voet in de bar zet, heb je je beste vriendin een waslijst instructies gegeven. Om PRECIES 20.00 uur bel je mij. Als ik het gesprek begin met: ‘o nee, lieverd… gaat het wel?‘, dan weten we allebei hoe laat het is.

Fast forward naar 2016: er is een nieuwe datingapp en hij lijkt niet op Tinder. Gotta Go heet-ie. De app is gratis en stuurt je met één druk op de knop een realistisch en gepersonaliseerd date beëindigend berichtje. Hoe het werkt? Je stelt een alarm in, maakt een ‘zogenaamde contactpersoon’ inclusief nummer voor in je telefoonboek aan. Daarna kun je kiezen uit een lijst met voorgefabriceerde excuses of je voegt zelf een goeie smoes toe. Je slaat hem op en je bent helemaal SOS-date-ready.

Bijkomend voordeel is dat je Gotta Go ook kunt gebruiken bij vervelende moeders, zeurende vriendjes, moeilijke gesprekken, etc. etc. De mogelijkheden zijn ein-de-loos. Even snel installeren dan maar?

a24ecde0-2b3b-0132-0947-0eae5eefacd9

6 x wetenschappelijke datingtips >>

Laatste nieuws