Dit heeft een beauty editor áltijd in de make-uptas

Wij willen wat zíj smeert. Wat nooit mag ontbreken in mijn toilettas, wil digital editor Yeliz weten. 1 Gezichtsolie Voor een mooie glow. 2 Rod

Dit heeft een beauty editor áltijd in de make-uptas

Wij willen wat zíj smeert.

Wat nooit mag ontbreken in mijn toilettas, wil digital editor Yeliz weten. Lastige vraag voor een zelfbenoemd beautyjunkie. Zo heb ik bijvoorbeeld niet 1 maar verschillende toilettassen. Voor verschillende momenten zie je. Eentje voor in het vliegtuig, een beautynoodkit (voor het geval ik opeens naar een leuk feestje moet), een toilettas voor in mijn yogatas (alles organic), een toilettas voor lange reizen, eentje voor korte reizen, dan is er ook nog de toilettas voor lange werkdagen, om het maar niet over mijn vier toilettassen met make-up te hebben. Waarom alles niet gewoon in één toilettas past? Elk moment vraagt om zijn eigen producten, is mijn ervaring. Een lange vliegreis vraagt om een andere aanpak dan een korte. En na anderhalf uur yoga heeft mijn huid andere behoeften dan na een lange werkdag. Logisch toch? Maar goed, of ik toch mijn top vijf van belangrijkste producten uit mijn toilettas wil noemen. Want 105 producten is niet erg overzichtelijk. Zucht. Onbegonnen werk. Het is een beetje als het aanwijzen van je favoriete kind: ook al heb je er stiekem heus wel een, hardop zeggen doe je het niet. Dat is zielig voor de andere kinderen. Daarom, in willekeurige volgorde, mijn top vijf uit mijn 50 favorieten. Want, lieve beautyproducten, eigenlijk houd ik gewoon heel veel van jullie allemaal.

1 GezichtsolieVoor een mooie glow. Het merk maakt mij niet eens zoveel uit, als het maar organic is (een paar druppels olijfolie doet soms ook al wonderen). Mengen met dag- of nachtcrème werkt fantastisch wanneer mijn huid heel droog is.

2 Rode lipstickAch, welk merk niet. Het fijne van rode lipstick is dat het multifunctioneel is. Het maakt meteen stralend, zelfs als je geen mascara draagt (heel fashion) en een heel klein beetje op de bolling van je wangen werkt in noodgevallen fantastisch als blush.

En hier nog 7 briljante rode lipsticks >>

3 LippenbalsemIn elke tas zit er wel een van welk merk dan ook. Want: droge lippen staan onverzorgd, lippen die glanzen van gezondheid ogen sexy.

4 Tweezerman pincetIn mijn modellentijd leerde ik om elke dag te plukken, omdat er elke dag wel ergens een donshaartje opduikt. En de camera ziet alles! Door elke dag te tweezen houd je je wenkbrauwen 'schoon'. De fijnste plek om te plukken is trouwens de wc in het vliegtuig (wacht even tot de stewardess met haar doekje is langsgeweest.) Het licht is er fenomenaal: je ziet alles!

5 La Roche Posay thermaal bronwaterDeze heb ik in alle mogelijke formaten en hij zit werkelijk in elke toilettas. Ik reinig mijn gezicht ermee. Zachter voor je huid dan kraanwater.

[sm-product-feed id="28128"]

7 dingen waar huidexperts bij zweren >>