Deze modeketen kiest lingeriemodellen met okselhaar, littekens en tatoeages

Voor hun nieuwe AW15-lingerie campagne komt de zweedse modeketen met een geheel nieuw - en krachtig - concept!

Lees ook

Inspirerend!

Dat niet iedereen zich aangesproken voelt door size zero lingeriemodellen, dat begreep de Zweedse modeketen &Other Stories ook wel. Zij kozen dan ook drie inspirerende vrouwen voor hun lingeriecampagne. Met okselhaar, littekens en tatoeages!

De modellen, Helin Honung (blogger en yoga-lover), Kelsey Lu McJunkis (celliste en model) en Ida Jagerfelt (copywriter) zijn stuk voor stuk prachtig op hun eigen manier. Hun littekens, tatoeages en schoonheidsvlekken zijn dan ook niet verdoezeld of gephotoshopt en hun eigen kracht speelt de hoofdrol in deze campagne. Met de shoot wil het merk duidelijk maken dat hun lingerie niet alleen door ‘typische modellen’ gedragen wordt.

“Aangezien we ernaar streven om onze kijk op het vrouwenlichaam te vernieuwen, stellen we u drie lingerieverhalen voor het AW/15-seizoen voor. Ieder verhaal werd vastgelegd in het Stockholm Atelier door de lens van fotografe Hedvig Jenning. Ieder verhaal toont drie totaal verschillende, maar toch zelfbewuste vrouwen, die zonder gêne weloverwogen poses aannemen”, aldus &Other Stories.

Pirelli onthulde een gloednieuwe kalender voor 2016 waar je u tegen zegt! >

Laatste nieuws

Zie ook