28 dingen die we denken als we op dieet zijn

Omdat we stiekem allemaal wel eens een dieet volgen.

Lees ook

Omdat we stiekem allemaal wel eens aan de lijn doen.

1/ Morgen begin ik. 2/ Morgen écht. 3/ Zin in! Ik ga allemaal gezonde boodschappen doen. 4/ (Eenmaal in de supermarkt) Wat moet ik in GODSNAAM koken? 5/ Na dit recept van Ottolenghi ben ik failliet. 6/ Dit is best een lekker gerecht! Dat gaat lukken. 7/ Maar waar is de saus dan? 8/ Jeetje, wat saai is deze salade zeg. 9/ Ik moet NU een stukje chocolade. 10/ Oké, nu is mijn dag toch al verpest. Hier die reep. 11/ Eén wijntje kan toch wel? 12/ Een rode is hartstikke gezond. Drie ook denk je?

13/ Ik ben echt ZO goed bezig. 14/ WEEKEND! Dan ga ik dus echt niet op blaadjes sla leven, hè. 15/ Een halve kilo eraf?! Wat heb ik daar nou aan? 16/ Ik heb echt zo’’n zin in pizza 17/ Moet ik dit nu mijn hele leven lang volhouden?! 18/ Even m’’n skinny jeans proberen. 19/ HELP! Ik heb morgen een etentje met collega’s. 20/ Actieplan! Niet drinken, geen brood en geen toetje. Komt goed. 21/ Een glaasje champagne dan, daar zitten de minste calorieën in. 22/ Warm brood met boter is ZO lekker. 23/ En chocomousse. 24/ En gin & tonics. 25/ Dan maar een vetkwabje meer. Dit is het waard. 26/ F*ck dat hele dieet.

27/ Waarom moest ik nou ook nog een kroketje uit de muur trekken? 28 (Met een kater) Een patatje oorlog lust ik voor het ontbijt.

Lees ook: 6 tips om je happy weight te vinden

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook