Vrouw reageert briljant op berichtje dat ze te dik is

Dit moet je vooral níet doen als je indruk wilt maken op een vrouw. Christina Topacio, marketingmanager van 

Lees ook

Dit moet je vooral níet doen als je indruk wilt maken op een vrouw.

Christina Topacio, marketingmanager van BeautyCon, kreeg een wel heul vreemd flirtbericht van iemand die ze via een datingsite had ontmoet (en nog nooit in het echt had gezien).

De man stuurde Christina een Facebookchat-bericht, met de mededeling dat hij haar wel zou willen daten – ze is immers mooi en ziet er grappig en slim uit. Maar hij had wel één belangrijk advies: ‘It fucking kills me to say this…’ begint hij, waarna hij schaamteloos vervolgt ‘And it’s nothing you don’t already know, and I’m positive you’ve thought about it. And I’m only telling you this because I want it to effect a change. You need to fucking lose weight. It kills me.’

De Amerikaanse wist niet wat ze las, maar kwam met een geweldige reactie: ze stuurde direct een selfie terug met een flink bord taco’s in haar handen. Ha! Vervolgens maakte ze een screenshot van het bericht, die ze tweette naar haar 8,500 volgers. De tweet zorgde voor veel commotie en is inmiddels al meer dan 4000 keer geretweet. Bekijk het hele (ietwat bizarre) gesprek hieronder:

  screen shot1 screen shot2screen shot3

Laatste nieuws

Zie ook