10 instagrammers die we irritant vinden maar toch stalken

Je hebt van die instagrammer die je mateloos irriteren, maar die je toch blijft volgen, wellicht zelf stalken. Dit zijn de 10 irritantste.

En nee, ontvolgen is geen optie. Het is een verslaving. Je hebt van die Instagrammers die je mateloos irriteren, maar die je toch blijft volgen, wellicht zelfs stalken. Dit zijn de 10 irritantste:

1/ De fitgirl in bikini Het meisje met een bizar goed en irritant strak lijf, dat alleen maar selfies post in bikini. We blijven volgen omdat: we stiekem ook zo’’n lichaam willen. 

2/ De #foodporn-mislukkeling Met extreem slechte food-foto’s. Het enige wat jij denkt bij haar #yumyum is yakyak. Laat dat toch over aan de pro’s met oog voor foodstyling. Dank. We blijven volgen omdat: ze je lieve buurvrouw/collega/tante is. En ontvolgen is ook zo sneu.

3/ De ex Uren ben je er zoet mee: de foto’s van je ex bestuderen, de likers, wie volgt hij, wie volgt hem, waar is-ie, en met wie? We blijven volgen omdat: we dan kunnen zien hoe verschrikkelijk slecht het nu met hem gaat….

4/ De slechte fotograaf Die met een iPhone X toch nog vreselijk slechte foto’’s weet te maken, waarop het lijkt alsof ze net op haar camera heeft geademd en met trillende handen een kiekje heeft gemaakt, en die vervolgens ook nog een slecht filter kiest. Hoe is het mogelijk?! We blijven volgen omdat: we zien hoe het in ieder geval niet moet. Gratis cursus Instagrammen.

5/ De handsome dude En narcist die weet dat-ie knap is en een fantastisch modellenleven heeft. We blijven volgen omdat: we van vlees en bloed zijn.

6/ De doemdenker Die depressieve quotes post met ellenlange dramatische teksten. We blijven volgen omdat: we love drama.

7/ De blogger/it-girl/rich-girl Met Céline- en Chanel-tassen in elke kleur én elk model, met drie outfit-switches per dag en de Photoshop-skills van een driejarige. Zo onrealistisch. We blijven volgen omdat: we onszelf soms een beetje willen pijnigen…?!

8/ De selfie-maker Het meisje dat alleen maar selfies post. Laten we duidelijk zijn: alleen Kim K. komt daarmee weg. En je bent geen Kim K., dus kappen nou. We blijven volgen omdat: goede vraag, waarom ook alweer? Ontvolgd. Zo, klaar ermee.

9/ Kim Kardashian We raken niet uitgesproken over hoe irritant Kimmy wel niet is met al haar #breaktheinternet selfies. Maar iets missen willen we ook weer niet. #levensdilemma. We blijven volgen omdat: wat is Instagram zonder Kimmy?

10/ De reiziger Zucht. Deze Instagrammer lijkt alleen maar op vakantie te zijn en post de meest waanzinnige foto’s van verre oorden. Hoe doet ze dat en vooral: waarvan?! We blijven volgen omdat: we zo de ultieme travelbucketlist kunnen samenstellen.

Lees ook: 16 tekenen dat je je baan INTENS haat

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws