Aanbieding: Zalig zen met een massage + spa toegang en beautypakket in het Conservatorium Hotel

Klinkt goed, toch? In het Amsterdamse Conservatorium Hotel zit een Wellbeing Centre waar je je superrelaxed kunt laten masseren.

Lees ook

Klinkt goed, toch?

In het Amsterdamse Conservatorium Hotel zit een Wellbeing Centre waar je je superrelaxed kunt laten masseren. ?Hoofdredacteur Claudia heeft The Element Aroma Massage vast voor je ?uitgeprobeerd.

conservatorium-3En, wat vond je?
«Je wordt in deze spa ?door louter schoonheid omringd. Bij binnenkomst werd ik al meteen relaxed van het kabbelende beekje in de wachtruimte. De ?massage was heerlijk, wat knapte ik daar van op. Deze secret hideaway in ?de binnenstad is een ?topervaring. Ik kom terug!»

Kan jij ook wel wat verwennerij gebruiken? Als Marie Claire lezeres krijg je ook nog een goedgevulde toilettas van beautymerk Oolaboo cadeau.

Ook toe aan totale ontspanning?

Bij Akasha Holistic Wellbeing Centre hebben ze het concept ‘relaxen’ opnieuw uitgevonden. The ?Element Aroma Massage werkt ?ontspannend en reinigend, mede? door therapeutische aroma-oliën ?op basis van bloemen en planten.

Nu boeken! Special Marie Claire Element Aroma Massage pakket!
Boek nu de super relaxte Element Aroma Massage van ?50 minuten  – afgestemd op jouw persoonlijke behoefte voor €120 en krijg de volgende dingen cadeau:
• Gratis gebruik van de spa-faciliteiten – op ma t/m vr, t.w.v. € 75
• Goedgevulde toilettas van Oolaboo – met o.a. Ancient Traditions Asian Creamy Scrub en Ageless Lip Balm

conservatorium-2

Akasha Holistic ?Wellbeing Centre

Akasha is de grootste hotelspa van Amsterdam. Hoofdthema’s hier zijn ?ontspanning, herstel en verjonging. ?Er is een fitnessclub, organic bar, ?ontspanningsruimte, een exclusief Watsu-bad, een sauna en een hamam. En op de ruim 1000 vierkante meter kun je kiezen uit een breed scala aan klassieke en holistische massages.

Meet beautylabel Oolaboo

oolaboo-1Akasha Holistic Wellbeing Centre werkt exclusief met producten van Oolaboo. Oolaboo biedt een volledig aanbod in huid- en haarverzorging, gebaseerd op de link tussen inner en outer beauty. Het Nederlandse beautymerk combineert waardevolle voedingsstoffen om je huid en haar van binnenuit te verzorgen (nutraceuticals) met superieure, veilige en verzorgende ingrediënten voor de buitenkant (cosmeceuticals). Allemaal ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en kwaliteitseisen.
oolaboo.com

De aanbieding is Geldig tot en met 31 mei 2015. Vermeld bij het reserveren dat het gaat om de aanbieding uit Marie Claire.

Laatste nieuws

Zie ook